1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Düello Mormenekşe’nin: 4-3
Düello Mormenekşe’nin: 4-3

Düello Mormenekşe’nin: 4-3

K-Pet Süper Lig’in iki güçlü ekibi Mormenekşe ile Gençler Birliği Maraş Sahası’nda karşılaştı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Futbol sezonunun başlamasına sayılı haftalar kala takımlar hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu bağlamda doğu bölgesi takımları Mormenekşe ile Gençler Birliği geçtiğimiz gün hazırlık maçında Maraş Sahası’nda karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşma Mormenekşe’nin 4-3 üstünlüğünde tamamlandı.

Mormenekşe kaçtı G.Birliği kovaladı
Karşılaşmaya hızlı başlayan ekip geçen sezonun flaş ekibi Mormenekşe oldu. İlk yarıda Sami Yahat ve Eren Karaer ile goller bulan Mormenekşe, Gençler Birliği’nden Yavor Vandev’in golüne engel olamadı ve soyunma odasına 2-1 üstün gitti. İkinci yarıya da hızlı başlayan Mormenekşe takımı köşe atışından gelen topa müthiş yükselen David Anna’nın kafa golüyle skoru 3-1’e getirse de Gençler Birliği Arif Uysal ve Abdullah Kaya ile arka arkaya bulduğu gollerle skoru bir anda 3-3’e getirdi.

Son sözü Zorba söyledi
Bu dakikadan sonra iki takımın da pozisyonlar bulduğu gözlemlenirken Mormenekşe takımının baskısı sonuç getirdi ve genç futbolcu Mustafa Zorba savunmanın hatasını iyi değerlendirerek skoru 4-3’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 4-3 Mormenekşe üstünlüğünde sona erdi. Mormenekşe teknik direktörü Eralp Şerifoğlu ve Gençler Birliği teknik direktörü Ahmet Ogan bu karşılaşmada tüm oyuncularına forma şansı verirken yeni transferlerinin de performanslarını görme fırsatı buldu.

Bu haber toplam 1650 defa okunmuştur