1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan Side’de hazırlanıyor
Doğan Side’de hazırlanıyor

Doğan Side’de hazırlanıyor

Side Orenge Park Hotel’de ikinci yarı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Doğan Türk Birliği, yarın Eskişehir Belediye Spor Futbol takımı ile bir hazırlık maçı yapmak için temaslarını sürdürüyor. Girne ekibinde golcü oyuncu Jose Makusa vize problem

A+A-

K-Pet Süper Lig temsilcisi, Doğan Türk Birliği (DTB), ikinci yarı hazırlık kampını Side’de yapıyor. Önceki gün uçakla Antalya’ya, oradan da otobüsle kamp yapacağı Side Orient Park Hotel’e yerleşen DTB futbol kafilesi ilk idmanını dün sabah otelin tesislerinde gerçekleştirdi.

20 kişilik futbol kadrosu ile çalışmalarına başlayan DTB’de Jose Makusa, vize sorunu nedeni ile çalışmalara katılamadı.

Eskişehir Belediye ile maç için temasa geçildi

Beş yönetici, üç teknik adam ve 20 futbolcu ile Side’de bulunan DTB futbol takımı, ikinci yarıya sabah kondisyon, akşam teknik-taktik olmak üzere günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek. DTB Teknik direktörü Caner Oshan, “Jose Makusa’nın dışında tüm futbolcularımız kampa katılmıştır ve ikinci yarı için çok iyi bir ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Caner Oshan, Cumartesi günü sona erecek olan ikinci yarı hazırlık kampı sırasında yarın günü uygun olduğu takdirde Eskişehir Belediye Spor Futbol takımı ile hazırlık maçı yapacağını söyledi. Kafile Pazar günü yurda dönecek.

Bu haber toplam 1337 defa okunmuştur