1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Dağlı Sigorta Girne Şubesi açıldı
Dağlı Sigorta Girne Şubesi açıldı

Dağlı Sigorta Girne Şubesi açıldı

Dağlı Sigorta, Girne’de şube açtı.

A+A-

Dağlı Sigorta Direktörü Ersan Dağlı, açılışta yaptığı konuşmada , “47 yılı bitirip 48 yıla doğru yürüdüğümüz tarihimizde 2001 yılına kadar sigorta acenteliğini yürüten ve bugün aramızda bizleri onurlandıran babam Mustafa Dağlı’ya da huzurlarınızda teşekkürlerimi sunarım” dedi. “İnsan hayatında özel ve önemli günler hep vardır. Örneğin ilk yürüyüş adımları, ilk konuşmalar, okul hayatımızdaki ilk gün, işe başladığımız ilk gün. Bu ilk günler hiç unutulmaz” diyen Dağlı, “ Benim için de bu ilk günler arasında bugünün 15 yıl önceki 1 Eylül 2001 tarihi ömrümün son anına kadar hiç unutmayacağım bir gündür. Şirketimiz Dağlı Sigorta Ltd şirketinin KKTC’nin yerel sigorta şirketi olarak kuruluşunun ilk günü olmasıdır” ifadesinde bulundu.
Girne’de faaliyete geçmek, şirketi için çok değerli olduğunu kaydeden Dağlı, “Emeği geçen herkesi kucaklarım” dedi.

Dağlı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Dağlı Sigorta’nın güçlü mali yapısıyla, uzman kadrosuyla, aynı zamanda Dünyaca tanınmış Reasürans Şirketi olan ve Türkiye İş Bankası iştiraki Milli Reasüransın Reasürans korumaları ile varlıklarınızı güvence altına almak için Girnedeyiz.
Şirketimiz, 15 yıl boyunca, yönetimimiz, çalışma arkadaşlarımız ve acentelerimizle sağlam adımlar atarak 30 şirket arasında ilk 10 sigorta şirketi içerisinde kalmayı başarmıştır.”

Bu haber toplam 5519 defa okunmuştur