1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Başkanlığa Batuhan Beyatlı seçildi
Başkanlığa Batuhan Beyatlı seçildi

Başkanlığa Batuhan Beyatlı seçildi

Güzelyurt Kültürel Mirası Yaşatma Derneği ilk genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda başkanlığa Batuhan Beyatlı seçildi.

A+A-

Güzelyurt’un, tarihi, kültürel, turistik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla,  kurulan Güzelyurt Kültürel Mirası Yaşatma Derneği ilk genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda başkanlığa Batuhan Beyatlı seçildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, Güzelyurt BEL-SEN Lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda, divan kurulu başkanlığını Cemal Gündüz, başkan yardımcılığını Cemre Berkalp ve divan sekreterliğini Kemal Ağın yaptı.

Genel kurula katılan Güzelyurt Sivil toplum örgütleri insiyatifi başkanı Şinasi Özdeş, Güzelyurt Esnaf ve Zanaatkarlar odası başkanı Ulus Ese, Bel-Sen başkanı Fikret Keleş ve Reşat Kansoy konuşma yaptı.

Faaliyet ve mali raporun okunup aklanmasının ardından, Yönetim, disiplin ve denetleme organlarının seçimine geçildi. Yetkili kurullar şu isimlerden oluştu.

“Yönetim Kurulu: Batuhan Beyatlı (Başkan), Berk Büyükoğlu (Asbaşkan), Nilsu Talaş (Genel Sekreter), Polen Çiftçioğlu (Mali İşler), Hasan Karlıtaş (Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu), Hilmi Dindar (Eğitim Sorumlusu), Hüseyin Sadıkoğlu (Sosyal İşler Sorumlusu), Mehmet Salih Tombul (Faal üye) ve Fevziye Dindar (Faal üye).

Disiplin Kurulu: Aslı Murat, Cemre Berkalp, Öykü Çetin ve Kaan Olgu.

Denetleme Kurulu:  Uğur Hudut, Kemal Ağın ve Palin Çiftçioğlu.”

Olağan Genel Kurul sonrasında, resmen faaliyetlerine başlayan Güzelyurt Kültürel Mirası Yaşatma Derneği, Güzelyurt ile ilgili tanıtıcı yönü olan,  birçok etkili kültürel faaliyet yapmayı planlanlıyor.

Dernek ilk etkinliğini, 23.Ağustos Cumartesi günü, “Klasik Bisikletlerle Güzelyurt Turu ve Kültür Günü” başlığı altında gerçekleştirecek.

(tak)

Bu haber toplam 3004 defa okunmuştur