1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “AYNI BAŞARILAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
“AYNI BAŞARILAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

“AYNI BAŞARILAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Esin Sonay yeniden Çetinkaya’da. Golcü futbolcu dün yaptığı görüşme sonunda sarı kırmızılı ekiple anlaşma sağladı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Son iki sezonu Küçük Kaymaklı ve Yenicami’de kiralık olarak geçiren golcü futbolcu Esin Sonay, yeni sezon öncesi bonservisinin bulunduğu Çetinkaya ile anlaşma sağladı. Sonay önümüzdeki sezon Çetinkaya forması giyecek. YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan futbolcu iki yıl önce Çetinkaya ile yakaladıkları başarıları yeniden yakalamak için çalışacaklarını söyledi.

El sıkıştılar
Geride bıraktığımız sezon Yenicami ile Süper Lig ve Kıbrıs Kupası şampiyonluğu yaşayan ve her iki kulvarda kaydettiği 25 golle takımının başarısına katkıda bulunan Esin Sonay, bonservisinin bulunduğu Çetinkaya ile anlaşma sağladı. Gerçekleştirdiği Genel Kurul’un ardından yeni sezon için takım oluşturma çalışmalarına hız veren Çetinkaya’da Futbol Şube Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Mehmet Tatar, Esin ile yaptığı görüşme sonrası futbolcu ile anlaşma sağladı.

Cihangir’den döndü
Geçtiğimiz hafta GAÜ ile anlaşma sağladıktan sonra Çetinkaya Esin ile bir görüşme gerçekleştirmiş ancak anlaşma sağlayamamıştı. Golcü futbolcu ile yakından ilgilenen Cihangir, futbolcu ile yaptığı görüşmede anlaşma sağlarken, bu aşamada Çetinkaya yeniden devreye girerek futbolcu ile görüştü. Önceki gün gerçekleşen görüşmede taraflar yine anlaşma sağlayamazken dün gerçekleşen görüşme sonunda taraflar anlaşma sağladı.

Sonay: “Elimizden geleni yapacağız”
Yeniden Çetinkaya forması giyecek olan Esin Sonay YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada iki yıl önce yakaladıkları başarıları yeniden başarmak için çalışacaklarını belirtti. Transferi sürecinde kendisi ile yakından ilgilenen Cihangir’e de teşekkür eden Esin “Başta Mehmet Tatar ve GAÜ yetkilileri olmak üzere onlara teşekkür ediyorum. Ayrıca Cihangir başkanı ve teknik heyetine de bana olan ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çetinkaya forması altında iki yıl önceki başarılarımızı tekrardan yaşamak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1572 defa okunmuştur