1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. AVON temsilcileri organizasyonda buluşuyor
AVON temsilcileri organizasyonda buluşuyor

AVON temsilcileri organizasyonda buluşuyor

AVON ‘un Sonbahar yeniliklerinin ve kazanç fırsatlarının anlatılacağı toplantıda ‘’İçimizdeki enerjiyi birlikte ortaya çıkaralım’’ sloganıyla hem Avon Temsilcileri’nin motivasyonuna, hem de kişisel gelişimlerine katkı koyacak

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

AVON ‘un Sonbahar yeniliklerinin ve kazanç fırsatlarının anlatılacağı toplantıda ‘’İçimizdeki enerjiyi birlikte ortaya çıkaralım’’ sloganıyla hem Avon Temsilcileri’nin motivasyonuna, hem de kişisel gelişimlerine katkı koyacak

Tanıtım-Eğitim Semineri 29 Eylül 2018 Cumartesi günü Yakın Doğu Üniversitesi 4. Salonda saat 14:30’da başlayacak ve 17:00’de yapılacak çekilişle sona erecek.

Sonbaharda AVON’un muhteşem yenilikleri ve fırsatlarının tanıtımı yanında, Başman Group of Companies Yönetim Kurulu üyesi Pınar Başman Süren’in ‘’Kriz’i Fırsata Çevirmek’’ adlı sunumu ve Kişisel Gelişim Uzmanı Bülent Gardiyanoğlu’nun ‘’Hayallerin Gerçek Olsun’’ konulu konuşması yer alacak.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan AVON Kozmetik Direktörü Pınar Başman Süren ‘’Her senekinden daha farklı bir gün yaşatacağımız bugün, daha eğitici, daha keyifli, sadece Avon değil, sadece satış değil, temsilcilerimizin gelişimine de katkı koyacağımız özel bir gün olacak. Sonbahara girerken içimizdeki enerjiyi AVON Ailemizle birlikte ortaya
çıkaracağız’’dedi ve AVON Ailesine yeni katılarak bu muhteşem organizasyonla hayatlarına renk katıp, ek kazanç elde etmek için harika bir başlangıç yapmak isteyen herkesi de Seminer’e davet etti.

133 yıllık, global bir şirket olan Avon Kozmetik, ünlü isimlerle yaptığı işbirliklerine bu sonbahar bir yenisini daha ekledi. Dünyaca Ünlü Modacı Kenzo Takada’nın sadece Avon Kozmetik için 2 yıl süren çalışmaları sonucunda yarattığı Life Colours Parfümü kalbindeki manolyanın yarattığı etkisiyle hayata renk, tat ve doku kazandıran tüm duyuları canlandırıyor.

Life Colours’un yaratıcısı Kenzo Takada Avon Kozmetik için yayınladığı mesajında ‘’Parfümü sıktığınızda çevrenize yayacağınız mutluluk ve enerjiden herkes büyülenecek, Keyfini Çıkarın!’’ diyerek parfümün pozitif etkisini dile getiriyor. Life Colours’un hem kadın hem erkek parfümlerin tanıtımının yapılacağı organizasyona keyifli danslarıyla Buse Demiralp’ın yönetimindeki Kangoo Jumps ekibi de renk katacak. 10 Eylül’den itibaren tanıtıma özel %35 indirimle satışa sunulan Life Colours parfümlerinde ayrıca çok özel fırsatla 1 Alana, ikinci istediği Life Colours Erkek veya Kadın Parfümü %65’ten fazla indirimle satışa sunuluyor.

Parfüme hemen sahip olmak isteyenlerin AVON temsilcilerinden veya 444AVON’U arayarak sipariş verebileceği duyuruldu.

Muhteşem Tanıtım-Eğitim organizasyona tüm AVON Temsilcileri davet edilirken, AVON ailesine yeni katılmak isteyen herkesin 0533 870 0083 veya 0542 857 0852 numaralı telefonlardan AVON yetkililerine ulaşarak kayıtlarını yapabilecekleri de belirtildi.

Bu haber toplam 3913 defa okunmuştur