1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ATM’de unutulan karttan Bin TL çekerek sirkat etti…
ATM’de unutulan karttan Bin TL çekerek sirkat etti…

ATM’de unutulan karttan Bin TL çekerek sirkat etti…

Mağusa’da bir ATM’de bankamatik kartını unutan Berna Yalman’ın kartından Bin TL çekerek sirkat eden K.S.G tutuklandı…

A+A-

Mağusa’da Halk Bankası’na ait ATM’de bankamatik kartını unutan Berna Yalman’ın kartından Bin TL çekerek sirkat eden K.S.G, kamera kayıtlarından yapılan inceleme sonucunda tespit edilerek tutuklandı. “Sirkat” suçlamasıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Kamera kayıtlarından tespit edildi…

Meselenin tahkikat memuru Ali Yaran, 30 Nisan tarihinde Berna Yalman’ın Halk Bankası’na ait ATM’de unutmuş olduğu bankamatik kartından Bin TL çekilerek sirkat edildiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak 3 Mayıs tarihinde kamera kayıtlarından yapılan incelemede zanlının tespit edildiğini belirten Yaran, zanlının derdest emri gereği tutuklandığını söyledi. Yaran, müşteki Yalman’ın zararının giderildiğini belirterek, müştekinin şikayetçi olmadığını söyledi. TC vatandaşı olan ve KKTC’de çalışma izni ile bulunan zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Yaran, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

2 bin TL’ye serbest…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlının kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 2 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 2 KKTC vatandaşının 25’er bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

 

 

 

Bu haber toplam 2824 defa okunmuştur
Etiketler : ,