1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Amasya Yaşınses’in peşinde
 Amasya Yaşınses’in peşinde

Amasya Yaşınses’in peşinde

Kastamonu ile anlaşamayan Mustafa Yaşınses’e ezeli rakip Amasyaspor talip oldu

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

Geçen sezon Kastamonuspor’da forma giyen ve takımının TFF 3.Ligi’ne terfi etmesinde büyük rol oynayan Mustafa Yaşınses’e kırmızı siyahlıların ezeli rakibi Yeni Amasyaspor talip oldu. Oyuncuya reddedemeyeceği bir teklif veren Amasyaspor’un kırmızı siyahlılarla anlaşamayan yıldız oyuncuyla ciddi şekilde ilgilendiği ve kadroya katmak için yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.

Ezeli rakip talip oldu
Geçen sezon Kastamonuspor’la Yeni Amasyaspor şampiyonluk mücadelesi vermiş ve Yaşınses’in formasını giydiği Kastamonuspor ligi şampiyon olarak tamamlayarak 3.Lig’e yükselme başarısı göstermişti. İki ekip arasında oynanan her iki karşılaşmada da olaylar çıkmış ve özellikle Amasya’daki karşılaşmada Kastamonulu futbolcular zor anlar yaşamıştı. Kastamonuspor’un kaptanı Azmi Polat’ı renklerine bağlayan Amasyaspor bu oyuncu aracılığı ile Mustafa Yaşınses’i renklerine bağlama niyetinde.

Yaşınses’e teklif çok
Sezon başında Kastamonuspor’la anlaşmaya varamayan yıldız futbolcu Mustafa Yaşınses’in nasıl bir karar üreteceği ise merak konusu. Oyuncuya çok iyi bir teklif yapan Amasyaspor’un Yaşınses’in yanı sıra başka yıldız oyuncularla da ilgilendiği ve sezonu şampiyon tamamlayıp TFF 3.Ligi’ne yükselmek istediği biliniyor. Yaşınses’e TFF 2.Ligi ve TFF 3.Ligi’nden farklı takımların da teklif yaptığı öğrenilirken yıldız futbolcunun kulüplerden düşünmek için süre istediği ileri sürüldü.

Bu haber toplam 1745 defa okunmuştur