1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. BKP, Mormenekşe'de vatandaşların sorunlarını dinledi
BKP, Mormenekşede vatandaşların sorunlarını dinledi

BKP, Mormenekşe'de vatandaşların sorunlarını dinledi

BKP TVG Mağusa ve İskele milletvekili adayları Mormenekşe’yi ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti; sorunlarını dinledi.

A+A-

Birleşik Kıbrıs Partisi Toplumsal Varoluş Güçleri (BKP TVG) Mağusa ve İskele milletvekili adayları Mormenekşe’yi ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti; sorunlarını dinledi.

BKP’den yapılan açıklamaya göre, BKP Genel Başkanı İzzet İzcan köy kahvesinde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra kısa bir konuşma yaptı.

İzcan, “28 Temmuz’da erken seçime gidilmesinin sebebi Ulusal Birlik Partisi’nin kendi içindeki parçalanmışlığıdır. Bu gün seçimlere giren parlamentodaki diğer 4 partinin bizim bakış açımıza göre aralarında pek bir farkları yoktur. Benzer bir çizgi izlemektedirler. Hepsi de hükümetlerde bulunmuşlardır. Ancak Kıbrıslı Türklerin yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunları çözmemişlerdir. Bizim sizden istediğimiz birbirinin aynısı bu 4 partiye değil, emeğin ve emekçinin yanında olan ürettikçe batan değil ürettikçe zenginleşen, çiftçisine, hayvancısına kısacası üreten herkese destek olan, Kıbrıslı Türklerin onurlu başı dik bir geleceği inşa etmesi için çalışan BKP Toplumsal Varoluş Güçlerine destek vermenizdir” dedi.

Parlamentoda bulunan 4 partinin geçmişte de hükümet olduğunu ancak halk yararına hiç birşey yapmadığını ileri süren İzcan, “Daha önce hiç bir şey yapmayanlar yarın da yapmayacaklardır. Bu seçimlerden sonra onların kuracağı bir hükümetle de herhangi bir şey değişmeyecektir” dedi.Toplum olarak çok ciddi sorunlar yaşandığı, en büyük sorunun da toplumun giderek erimesi ve yok olması olduğunu kaydeden İzcan, BKP Toplumsal Varoluş Güçleri’nin yok oluşa dur demek için yola çıktığını ifade ederek, “Bu yolda sizinle birlikte güçlenerek yürüyecek ve var oluş mücadelesinin başarıya ulaşmasını sağlayacaktır. Mücadelemizin başarıya ulaşması için BKP Toplumsal Varoluş Güçleri’ne oy vererek Kıbrıslı Türklerin iktidarını sağlayacağınıza eminim” şeklinde konuştu.

(tak)

Bu haber toplam 1704 defa okunmuştur