1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. İlayda Öztürk’ün babası YENİDÜZEN'e konuştu
İlayda Öztürk’ün babası YENİDÜZENe konuştu

İlayda Öztürk’ün babası YENİDÜZEN'e konuştu

Trafik kazasında hayatını kaybeden İlayda Yeliz Öztürk’ün babası Salih Öztürk Hükümetin duyarsızlığına isyan ederek, Hükümetin icraat yapmadığından yakındı.

A+A-

Trafik kazasında hayatını kaybeden İlayda Yeliz Öztürk’ün babası Salih Öztürk Hükümetin duyarsızlığına isyan ederek, Hükümetin icraat yapmadığından yakındı. Hükümetin özel sektörün elinde oyuncak olduğunu hiçbir denetim olmadığını söyleyen baba Öztürk, “Başbakan ile görüşmek istedim ama görüşemedim, ellerinden her şey gelir ama hiç birşey yapmazlar” dedi.

Öztürk, şunları dile getirdi:
“Bugün burada eylem yapılıyor ama eylemin boyutu değişti. Konu çarptırılıyor. Burada bugün kamuda çalışanlar var. Özel sektör temsilcileri nerede? Özel sektör patronları esas katildir. 17- 18 saat işçisini çalıştıran ve bunları denetlemeyen devlet nerede? Denetleyemez çünkü Hükümet özel sektörün kölesi oldu. Yazık bu insanlara! Halk ile polis karşı karşıya getirildi. Halka karşılık polis ve asker kullanılıyor. Devlet çalışma saatlerini değiştirsin ama denetimini de yapsın. Özel sektörde çalışan insanların ne kadar saat çalıştığını biliyorlar mı? Hayır! Denetim de yapamazlar zaten. Gencecik çocukların canları yollarda gitti. İlayda benim tek çocuğumdu. Arkadaşları ‘katil devlet’ diye yazdı, çocukları içeri aldılar. Böyle bir şey olamaz. Ben baba olarak Başbakan ile görüşmek istedim ama görüşemedim. Müsteşara söyledim elimden bir şey gelmez dedi. Özgürgün, Denktaş ve diğerleri özel sektöre teslim oldu. Söyleyecek çok şey var. Ben Meclis’e gidip canlı bomba olacağım da her şey bitsin. Alsınlar beni götürsünler…”

Bu haber toplam 4418 defa okunmuştur