1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yüksek tansiyon nedeniyle mahkemeye çıkarılamadı…
Yüksek tansiyon nedeniyle mahkemeye çıkarılamadı…

Yüksek tansiyon nedeniyle mahkemeye çıkarılamadı…

Mağusa’da eski sevgilisi olan hemşire Halime Çetin’i av tüfeği ile vurarak öldüren katil zanlısı Hayrettin Özcömert’in dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyordu…

A+A-

Mağusa’da 5 Ekim 2017 tarihinde yaşadıkları tartışma neticesinde eski sevgilisi hemşire Halime Çetin’i tasarrufunda bulundurduğu adına kayıtlı av tüfeği ile vurarak öldüren ve ardından yine ayni av tüfeği ile intihara teşebbüs eden katil zanlısı Hayrettin Özcömert’in 21 günün ardından ilk defa dün sedye ile Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyordu.

Tansiyonu çıktı, mahkemeye getirilemedi…

İşlediği cinayetin ardından ayni av tüfeği ile kendisini çene altından vurarak intihara teşebbüs eden ve kaldırıldığı Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde geçirdiği ameliyat sonrasında yoğun bakıma alınan Hayrettin Özcömert, geçtiğimiz günlerde hayati tehlikeyi atlatarak yoğun bakımdan çıkmış ve polise yazılı ifade vermişti.

Hayati tehlikeyi atlatann Hayrettin Özcömert için dün mahkemeye çıkarılma kararı alındı. Elde edilen bilgilere göre yoğun güvenlik önlemleri altında dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne getirilmek üzere saat 10:00’da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nden ambulansla yola çıkmak için hazırlanan ve sedyeye yerleştirilen Özcömert’in aniden tansiyonu çıktı. Katil zanlısı Özcömert tansiyonunun çıkmasından dolayı ise Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılamadı. Özcömert’in sağlık durumu elverişli olduğu ve doktorundan yeniden onay alındığı zaman mahkeme huzuruna çıkarılacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 4676 defa okunmuştur
İlgili Haberler