1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yine aynı problem
Yine aynı problem

Yine aynı problem

İlkokullararası Futbol Şampiyonu Çağlayan İlkokulu kadrosunda oynattığı futbolculardan 3 tanesini Türkiye’deki şampiyonaya götüremiyor

A+A-

 

 

Bu yıl Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimince okullara gönderilen talimnamede, ilkokullar futbol takımlarında 2002 ve 2003 doğumlu çocuklar ve 2001 doğumlu 2 çocuğun (Sahada sadece bir tanesi yer alabilir) kadroda yer alabileceği bilgisi verildi. Halbuki sene başında Türkiye’den gönderilen ve Türkiye Şampiyonasında kadroda yer alabilecek yaş grupları ile ilgili bilgide 2001 ve 2002 doğumluların sahaya çıkabilecekleri bilgisi verildi.
Yıllardır yaş problemi nedeniyle sıkıntı yaşayan ve Türkiye Şampiyonaları’nda kendilerinden büyüklerle mücadele etmek zorunda kalan okullar kervanına bu yıl da Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu katıldı. 12 kişilik takımda direk sahada oynayan 3 tane 2003 doğumlu futbolcusunu oynatamayacak olan bu okulumuz 14 – 20 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan şampiyonada 8 futbolcusu sahada mücadele ederken, kenarda sadece 1 futbolcusu bekleyecek. Geçmiş yıllarda Türkiye Şampiyonalarında ayni problemi yaşayan İlkokullardaki görevliler, her yıl yaşanan bu problemin hala daha devam etmesine anlam veremediklerini ve bunun ihmalkarlıktan kaynaklandığını söylediler.

Bu haber toplam 1549 defa okunmuştur
Etiketler : ,