1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Tente Nedir, Nerelerde Kullanılır?
Tente Nedir, Nerelerde Kullanılır?

Tente Nedir, Nerelerde Kullanılır?

Tente, yapının ve mobilyaların mevsimler koşullardan etkilenmesine engel olan önemli sistemlerden bir tanesidir.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

 

            Tente, restaurant, café, bar gibi alanlarda kullanılan duruma göre evlerin bahçelerine de uygulanabilen koruyucu ve dekoratif bir sistemdir. Tente, yapının ve mobilyaların mevsimler koşullardan etkilenmesine engel olan önemli sistemlerden bir tanesidir. Evlerin terasların bile kullanılabilen bu sistem, yazları güneşten kışları ise yağmurdan ve kardan korunmayı sağlayacaktır. Tente genellikle açık hava ortamına sandalye ve masa koyan restoran ve kafeler tarafından tercih edilmektedir. Müşterilerin rahat etmesini ve rahatsız olmamasını sağlayan bu sistem bu tarz işletmeler için olmazsa olmazlardandır. Evlerde olan kullanımı ise genellikle açık hava ortamlarında olmaktadır. Teraslar ve bahçeler için ideal olan tenteler mobilyaların yağmurdan ve zararlı güneş ışınlarından korunmasına yardımcı olacaktır.

Tente Çeşitleri

            Tenteler kendi içerisinde çeşitlere ayrılmaktadır. Her tende çeşidinin mekanizması farklıdır ve her birinde fiyatlar farklılık göstermektedir. Bunlardan ilki standart tentedir. En ucuz olan bu tente modeli günlük kullanıma uygundur. Bir diğer tente modeli ise raylı tentelerdir. Bu tenteler biraz daha profesyonel ve pahalıdır. Her mevsime uyum sağlayan bu tente modeli son derece koruyucu ve güvenilir olmaktadır. Raylı sistemler katlanarak açılıp kapanmaktadır.

Tente Seçimi

            Tente seçiminde dikkat edilmesi gereken birçok farklı alan bulunmaktadır. Dikkat edilmesi gereken ilk detay tentenin sistemidir. Seçilecek olan sistem fiyatları da belirleyecektir. Nu noktada tentenin nerede kullanılacağı göz önüne alınmalı ve ona göre bir seçim yapılmalıdır. Sistem seçimi yapıldıktan sonra sıra kumaş ve model seçimine gelmektedir. Renk uyumu dekoratif ve şık bir görünüm için oldukça önemlidir. Evler için tercih edilecek tentelerde binanın rengi ile doğru uyumunun yakalanması gerekmektedir.

            İş yerleri için seçilecek tentelerde de kurumsal firma renklerinin tercih edilmesi çok daha tutarlı bir görünüm yaratacaktır. Tentenin kumaşının kaliteli olması oldukça önemlidir. Koruyucu özelliği ile satışa sunulan tentelerin koruyucu olan kısmı kumaşıdır. Seçilecek olan malzeme tüm koşullara dayanıklı ve sağlam olmalıdır.

Daha detaylı bilgi için : www.montecarlotente.com.tr

 

Bu haber toplam 4704 defa okunmuştur