1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Teminatla serbest kaldılar
Teminatla serbest kaldılar

Teminatla serbest kaldılar

AŞAN Nakliyat Direktörü M.D ve taş ocağı yetkilisi M.I serbest…

A+A-

 

AŞAN Nakliyat Direktörü M.D ve Personel ve Araç Sorumlusu M.I serbest…


Aşan Nakiyat sorumluları teminatla serbest kaldılar

Geçitköy’de 8 Mart tarihinde Kamil Göktepe’nin hayatını kaybettiği ölümlü trafik kazasının ardından tutuklanan Aşan Nakliyat Direktörü M.D ile Personel ve Araç Sorumlusu, Akçiçek Taş Ocağı Yetkilisi M.I teminatla serbest bırakıldı.

Tutukluluk süreleri önceki gün dolmalarına rağmen dün sabah Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan her iki zanlının da yurt dışına çıkışı yasaklandı.

Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Mesut Mesutoğlu huzurunda görüşülen duruşmada mahkeme zanlı M.D 100 bin TL şahsi kefalet senedi, M.I ise 50 bin TL şahsi kefalet senedi imzalamasına, tüm seyahat belgelerine el konularak, haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispat-ı vücut yapmalarına emretti.

Ne yaşanmıştı?

Geçitköy’de 8 Mart tarihinde Kamil Göktepe’nin hayatını kaybettiği ölümlü trafik kazasına karışan kamyon şoförü Jeyhun Babeyev’in işe başladıktan 1 hafta sonra kazayı yaptığı ortaya çıkmıştı.

Babeyev’in Aşan Nakliyat Ltd’nin Personel ve Araç Sorumlusu, Akçiçek Taş Ocağı Yetkilisi M.I tarafından işe alındığı ve kamyonu kullanmasına müsaade edildiği de su yüzüne çıkmıştı.

Polis, günlerdir sürdürdüğü soruşturmada kazaya karışan GK 431 plakalı kamyonun şasi numarası ile plakanın uyuşmadığını tespit etmiş, olayla ilgili şirket direktörü M.D ile Personel ve Araç Sorumlusu, Akçiçek Taş Ocağı Yetkilisi M.I tutuklanmıştı.

Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar, 3 gün süreyle tutukluluk almıştı.

Polis yaptığı araştırmada kamyonun şasi numarası GT 528 plakalı, Kahveci Ltd’e ait farklı bir araçla eşleşmişti. 

Birkaç kez satıldığı ve el değiştirdiği tespit edilen araçla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri, orijinal şasi numarasını bulabilmek için yoğun çaba sürdürmüştü.

 

Bu haber toplam 3186 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler