1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Sövdüm de vurdum da… Bir anda gelişti"
“Sövdüm de vurdum da… Bir anda gelişti"

“Sövdüm de vurdum da… Bir anda gelişti"

Lefkoşa’da bir kafeterya içinde iş konusunda anlaşamadıkları gerekçesiyle kız arkadaşını yumruklayan Z.D., teminatla serbest kaldı. 

A+A-

Lefkoşa’da kız arkadaşını yumrukladığı suçlaması ile mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Z.D, teminatla serbest bırakıldı.

Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Biriminde görev yapan Polis Memuru Alparslan Yavuz olayla ilgili bulguları aktardı.

Yavuz, zanlının 4 Ocak tarihinde Hamitköy’de iş konusunda çıkan anlaşmazlık sebebiyle kafeteryanın işletmecisi kız arkadaşı H.T.A.'nın sağ ve sol yanağına her iki eliyle yumruk vurmak suretiyle ciddi darp ettiğini söyledi.

Polis, zanlının aynı zamanda kız arkadaşına küfrettiğini de duyurdu.

Polis memuru Alparslan Yavuz, mağdurun aynı gün Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'n Acil Servisine götürülerek doktor kontrolünden geçtiğini ve darp edildiği yönünde raporu aldığını ifade ederek, zanlının aynı gün tutuklandığını anlattı.

 

Zanlı: “Her şey bir anda gelişti”

Polis, zanlının "Evet, doğrudur Sövdüm de vurdum da bir anda gelişti" şeklinde sözlü bir beyanda bulunduğunu anlattı; soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, 10 bin TL nakdi teminat yatırması ve “KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 100 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması” koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2942 defa okunmuştur
Etiketler : ,