1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Paralar evde, kasa denizde bulundu...
Paralar evde, kasa denizde bulundu...

Paralar evde, kasa denizde bulundu...

Mağusa'da meydana gelen “Güneşoğlu Benzin İstasyonu” hırsızlığı ile ilgili konu işyerinin ofisinden çalınan para kasası ve paralar bulundu...

A+A-

Mağusa'da Güneş Güneşoğlu'na ait “Güneşoğlu Benzin İstasyonu” isimli iş yerinde meydana gelen milyon TL'lik hırsızlık olayında ofis içerisinden sirkat edilen para kasası ile kasa içerisinde muhafaza edilen TL ve Dövizden oluşan yaklaşık 500 bin TL bulundu. 21-22 Temmuz tarihleri arasında konu benzin istasyonuna girerek ofis içerisinde gizli vaziyette bulunan para kasasını sirkat eden S.Ç ile M.Ç konu para kasasını  Korkuteli köyündeki evlerine götürerek hasara uğratıp açtıktan sonra içerisinde bulunan paralar ile müşteri çeklerini aldılar. Mesele ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma yürüten Mağusa Polis Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ise sirkat edilen para kasasını denizde paraları ise S.Ç Mağusa'da kirada oturduğu evde buldu.

Zanlı Süleyman Çelik itiraflarda bulundu...

Mağusa Polis Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri yürüttükleri soruşturmada S.Ç sirkat ettiği paraların 50 bin TL’sini borçlarına karşılık farklı kişilere verdiğini tespit etti. Yürütülen soruşturmada polisin tespitleri ve teknik takipleri sonucu polise itiraflarda bulunan S.Ç hırsızlığı tek başına yaptığını, kasayı Korkuteli köyündeki evinde açtıktan sonra içerisindeki para ve çekleri aldığını, paraları Mağusa’daki evine sakladığını çekleri ise çalışmakta olduğu Güneş Güneşoğlu'na ait oto galerinin arkasında toprak alanda yaktığını, kasayı ise İskele Boğaz'da denize attığını beyan ettiği öğrenildi.

50 bin TL kayıp...

S.Ç’nin beyanları doğrultusunda Mağusa’daki evinde arama yapan polis ekipleri S.Ç’nin evinde 143 bin 175 TL, 23 bin 734  Dolar, 1570 Sterlin ve 4 bin 570 Euro nakit para buldu. Paraların muhafaza edildiği para kasası ise İskele Boğaz'da deniz içerisinde bulundu. Elde edilen bilgilere göre sirkat edilen ve bulunan paralarda yaklaşık 100 bin TL'lik açık olduğu, 100 bin TL’nin 50 bin TL’sinin S.Ç tarafından farklı kişilere verildiği ve geriye kalan 50 bin TL’nin ise arandığı öğrenildi.

Bu haber toplam 2892 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler