1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mahkemeden: 2 gün boyunca bıçakladı
Mahkemeden: 2 gün boyunca bıçakladı

Mahkemeden: 2 gün boyunca bıçakladı

7 yaşındaki Ercan Kaya Kunduracı, annesi Bilge Lord Kunduracı tarafından bıçaklanarak, öldürüldü. Ercan’ın bedeninde 17 bıçak darbesi tespit edildi.

A+A-

29 MAYIS SAAT 08.40

MAHKEMDE OLAYIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI:

2 GÜN BOYUNCA ÖLSÜN DİYE BIÇAKLADI

Gönyeli'de 7 yaşındaki oğlu Ercan Kaya Kunduracı'yı bıçaklayarak öldüren anne Bilge Lord Kunduracı mahkemeye çıkarılarak aleyhine 3 gün tutukluluk alındı.

Polis, zanlının "taammüden adam öldürme" suçuyla ilgili olarak tutuklandığını açıkladı. Zanlı Kunduracı'nın ilk önce yatakta uyur vaziyette olan oğlunu defalarca bıçakladığını belirten polis, ardından da zanlının kendisinin bileklerini keserek öldürmeye çalıştığını belirtti. Polis, kadının gönüllü ifade vererek, suçunu itiraf ettiğini aktardı.

Zanlı Bile Lord Kunduracı, mahkemeye geldiğinde gözünde morluk ve vücudunun muhtelif yerlerinde kesik izleri vardı. 

Polis yakın kaynaklardan edinilen gayri resmi bilgilere göre, zanlı Bilge Lord Kunduracı'nın babası Tahir Lord'un olaydan sonra eve gittiği zaman karşılaştığı manzara karşısında kızı Bilge Lord Kunduracı'yı dövdü. Yaşanan arbedede yaralanan Bilge Kunduracı'nın gözündeki morluğun bundan kaynaklı olduğu ileri sürüldü.

Mahkemede şahadet veren Polis Müfettişi Mehmet Sözmener, şunları aktardı:

-“Zanlı Bilge Lord Kunduracı, ayrılma aşamasında olduğu eşi Ercan Kunduracı’nın 25 Mayıs 2018 tarihinde sosyal medyadaki bir paylaşımına sinirlenerek, kendisiyle birlikte yaşayan oğulları Ercan Kaya Kunduracı’nın ve kendisinin yaşamına son vermeye karar vermiştir." 

-"Öncelikle oğlu Ercan Kunduracı’yı öldürmek ile fiile başladı. Zanlı, 26 Mayıs Cumartesi akşamı, Ercan Kaya’nın uyuduğu esnada evde bulunan bir bıçak ile karnından yaralamış ama fiili neticelendirememiştir"

- "27 Mayıs Pazar günü saat 8:00’de tekrar cesaretini toplayan zanlı, Ercan Kunduracı’yı göğüs bölgesinden defalarca bıçaklamış, kendisini de öldürmeye teşebbüs etti. Zanlı bileklerini kesti, bilincini kaybederek yere düştü. Çocuk hemen ölmemiş yaşamaya devam etti" 

- "Zanlı saat 22:18’de çocuğun öldüğünü tespit etti. Zanlı babasının yanında çalışan bir şahsa WhatsApp’dan, çocuğu öldürdüğünü, kendisinin de acı çektiğini mesaj olarak göndermiştir. O şahıs babasına bilgi verdi. Olay yerine ilk giden zanlının annesi ve babası oldu. Zanlının babası olayın ağırlığına dayanamayarak, vefat etmiştir."

-"Daha sonra 112 Acil Servis, olay mahalline gitti. Biz olay yerine gittiğimiz zaman zanlı ve küçük maktul yatakta yana yatırken muayene edildiklerini tespit ettik. Zanlı orada meseleyle ilgili beyanlarda bulundu. Zanlı tutuklanarak, gönüllü ifade verdi ve suçunu itiraf etti. Meseleyle ilgili alınacak ifadeler, bulunacak emareler var. Bu neden zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep ederim”

POLİS BÜLTENİ…KÜÇÜK ERCAN PAZAR GÜNÜ 08:00 – 22:45 SAATLERİ ARASINDA ÖLDÜRÜLDÜ

 7 yaşındaki Ercan Kaya Kunduracı ile dedesi Tahir Lord’a bugün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde otopsi yapıldı. 
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre,Kunduracı’ya yapılan otopsi neticesinde “ceset üzerinde, dördü öldürücü olmak üzere birçok delici ve kesici alet yarası bulunduğu ayrıca cesedin iki günlük ölü olabileceği, ölüm sebebinin ise delici ve kesici alet yarasına bağlı olarak gelişen iç ve dış kanama olduğu” tespit edildi. 
Dede ve aynı zamanda zanlı anne Bilge Lord Kunduracı’nın babası Tahir Lord’un otopsisinde ise, ölüm sebebinin kalp yetmezliğine bağlı olarak gelişen “kalp krizi” olduğu açıklandı.

Polis açıklamasında olayla ilgili şu bilgilere yer verildi: 
“27 Mayıs tarihinde, 08:00 – 22:45 saatleri arasında, Gönyeli’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Ballı Apartmanı’nda, B.L.K.(K-36) kalmakta olduğu ikametgahı içerisinde, yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle girmiş olduğu bunalım sonucu tasarrufunda bulundurduğu bıçak ile oğlu Ercan Kaya Kunduracı’yı (E-7) karın ve göğüs kısmında defalarca bıçaklamak suretiyle taammüden ölmesine sebep olmuştur. Zanlı B.L.K. daha sonra ölmek kastı ile bahse konu bıçak ile kendi vücudunun muhtelif yerlerini kesmek suretiyle de intihara teşebbüs etmiştir. Olayın 28 Mayıs tarihinde polisin bilgisine gelmesi üzerine bahse konu şahıs tutuklanmıştır.”
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

(Yenidüzen / tak)

 

 


28 MAYIS SAAT 19.47

Gönyeli’de aile faciası yaşandı. 7 yaşında Ercan Kaya Kunduracı, annesi Bilge Lord Kunduracı tarafından bıçaklanarak, öldürüldü.

Tüyler ürperten cinayetin ardından acı haberi alan dede Tahir Lord, fenalaşarak yaşama veda etti.

Kunduracı’nın nenesi Sümer Lord da fenalık geçirerek, Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polisten edinilen bilgilere göre; oğlu Ercan’ı dün gece bıçaklayan Bilge Lord Kunduracı, yaralı haldeki çocuğuyla saatler geçirdi. Sabah saatlerinde oğlunun ölmediğini fark eden Bilge Lord Kunduracı oğluna defalarca bıçak sokarak bir kez daha bıçaklayarak ölümünü sağladı.

Olayın ardından oğlunun cesedi ile akşam saatlerine kadar aynı evde kalan Bilge Lord Kunduracı bir arkadaşına mesaj gönderdiği “Ercan’ı öldürdüm, ben de yaralıyım” yazdığı belirtildi. Akşam 19.00 sıralarında kızının evine giden dede Tahir Lord ise korkunç manzara ile karşılaştı. Gördükleri karşısında dayanamayan Tahir Lord fenalaştı. Tahir Lord acı görüntü karşısında hayatını kaybetti.

Öte yandan resmi olmayan kaynaklardan edinilen bilgiye göre Bilge Lord Kunduracı çalıştığı işyerine sabah “İşe gelmeyeceğim, oğlum hasta” dedi.

kk-027.jpg

Kendini de öldürmek istedi

Çocuğunu defalarca bıçaklayarak öldüren Bilge Lord Kunduracı’nın kendini kalbinden ve boğazından yaralamaya çalıştığı öğrenildi. Kunduracı yoğun polis önlemi altında Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne götürülerek muayene edildi. Kunduracı’nın kalbine doğru, boğazında ve sol kolunda kesikler olduğu belirtildi. Kunduracı’nın sol gözünde de morluklar olduğu, ifadesinde “düştüğünü” söylediği ifade edilirken, yaraların 24 saati geçmiş yaralar olduğu da açıklandı.

Anne, Kiler Süpermarket’te çalışıyordu…

Oğlunu hunharca öldüren anne Bilge Lord Kunduracı, Kiler Süpermarket’te çalışıyordu.

Bilge Lord Kunduracı’nın bugün işe gitmediği, izin aldığı da elde edilen bilgiler arasında…
 

Tek çocuklarıydı…

Korkunç şekilde annesi tarafından öldürülen Ercan Kaya Kunduracı, Ercan Kunduracı ile Bilge Lord Kunduracı’nın tek çocuğuydu. 25 Nisan’da doğum gününü kutlamışlardı…

Babası polisti

Aynı zamanda Demirhan Polis Karakolu’nda da görevli polis memuru olan baba Kunduracı, acı haberi iş başında aldı.

Nene de fenalaştı! 

Cinayete kurban giden Ercan Kaya Kunduracı'nın nenesi Sümer Lord da hastaneye kaldırıldı. Sümer Lord tedbir amaçlı Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde müşahede altında tutuluyor.

 

2-020.jpg

c1-043.jpg

 

anne-002.jpg
Bilge Lord Kunduracı cinayete kurban giden oğlu Ercan Kaya Kunduracı’yla

 

dede.jpg
Tüyler ürperten cinayetin ardından acı haberi alan dede Tahir Lord, fenalaşarak yaşama veda etti.

 

Fotoğraflar Ayşe Güler/ Gizem Özgeç

 

Bu haber toplam 178171 defa okunmuştur
İlgili Haberler