1. HABERLER

  2. SPOR

  3. LAÜ sporcularından Türkiye’de başarı
LAÜ sporcularından Türkiye’de başarı

LAÜ sporcularından Türkiye’de başarı

“2015 Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası” ile “Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri”nde mücadele eden Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) sporcuları Burak Sağlam ve Mehmet Kan, LAÜ’yü temsil etti.

A+A-

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Mersin’de gerçekleştirilen “2015 Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası” ile “Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri”nde mücadele eden Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) sporcuları Burak Sağlam ve Mehmet Kan, LAÜ’yü temsil etti.

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Milli Takımı’yla Türkiye’deki şampiyonaya katılan LAÜ sporcusu Burak Sağlam genç erkek fitness kategorisinde, Mehmet Kan ise büyük erkekler fitness kategorisinde podyuma çıktı. Sağlam, yarışmada genç erkekler fitness kategorisinde birinci gelerek Türkiye şampiyonluğu elde ederken, büyük erkekler fitness kategorisinde ise Mehmet Kan 5’incilik derecesi elde etti. Şampiyonadaki büyük başarısından dolayı Burak Sağlam, dereceyle Türkiye Milli Takımı’yla Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

LAÜ Dr. Fazıl Küçük Spor Tesisleri’nde antrenör Umut Zaimağa tarafından çalıştırılan Sağlam, amacının Türkiye Milli Takımı ile dünya şampiyonasında iyi bir derece elde edip KKTC’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 1467 defa okunmuştur