1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kısa süreli yağmur etkili oldu
Kısa süreli yağmur etkili oldu

Kısa süreli yağmur etkili oldu

Lefkoşa'da etkili olan kısa süreli yağmur nedeniyle bazı yerleri su bastı, yollar yine göl oldu, sürücüler zor anlar yaşadı… Hem kuzey, hem de güneyde benzer manzaralar oldu

A+A-

Lefkoşa bölgesinde etkili olan kısa süreli yağmur nedeniyle bazı yerleri su bastı, yollar yine göl oldu, sürücüler zor anlar yaşadı… Hem kuzey, hem de güneyde benzer manzaralar oldu

Her kış etkili yağmurlarla ortaya çıkan manzara, bugün de değişmedi. Bazı yollar sular altında kaldı, trafik akışı yavaşladı.

Lefkoşa Samanbahçe’de hizmet veren The İskemleci isimli mekan sular altında kalırken, sokakta yürünmez oldu.

y1-134.jpg

Bazı kamu okullarının bahçesinin sular altında kaldığı öğrenildi. Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki birçok sokakta ise yine bilindik manzaralar yaşandı.

sab.jpg

Kıbrıs’ın güneyinde Meteoroloji Dairesi bu sabah saatlerinde yoğun yağış beklendiği konusunda uyarmış, fırtına ve sağanak gerekçesiyle bugün için ‘sarı alarm verildiğini’ duyurmuştu.

dd-077.jpg

Yenierenköy'deki dolu yağışının etkisi, sosyal medyaya böyle yansıdı

lev.jpg

Lefkoşa, Levent Koleji önü

Lefkoşa'nın güneyinde de benzer manzaralar

g1-104.jpg

g2-085.jpg

g4-023.jpg

g3-050.jpg

Yağışlar devam edecek

 Hava yarın ve hafta sonu yer yer sağanak yağmurlu olacak.

Meteoroloji Dairesi’nden verilen bilgiye göre, bölge alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Hava yarın parçalı bulutlu öğleye kadar yer yer sağanak yağmurlu, Cuma açık ve az bulutlu, Cumartesi ve Pazar ise parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu olacak. Havanın Pazartesi parçalı bulutlu, Salı az bulutlu zamanla parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu ve Çarşamba parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu geçmesi bekleniyor.

En yüksek hava sıcaklığı genellikle iç kesimlerde ve sahillerde 23 - 26 ºC dolaylarında seyredecek. Rüzgar genellikle Kuzey ve Doğu yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli esecek.

 

Güneyden fotolar CNA

 

Bu haber toplam 2446 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler