1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İhale 6 Haziran'da
İhale 6 Haziranda

İhale 6 Haziran'da

‘Yeterli katılım olmadığı ve firmaların ayrı ayrı teklif vermesi’ nedeniyle ertelenen KTHY yedek parça ihalesi ile ilgili teklifler 6 Haziran’da açılacak

A+A-

Ayşe GÜLER
Ercan Havalimanı’nda yedek parça binasında muhafaza edilen Kıbrıs Türk Havayolları’na ait uçak yedek parçaları ve hurda satışına yönelik 6 Haziran’a kadar teklif kabul edilecek.
Daha önce ‘yeterli katılım olmadığı ve firmaların ayrı ayrı teklif vermesi’ nedeniyle ertelenen ihale, firmalardan gelecek teklifi bekliyor.
Resmi Kabz Memurluğu ve Mukayyitlik Dairesi tarafından açılan ihalede 100 bin TL ile 110 bin TL arasında gelir elde edilmesi bekleniyor.

Tasfiye bilançosu da tamamlandı
Öte yandan KTHY'nin iflasının ardından Şirketler Mukayyitliği, Derviş Kemal Deniz Muhasebe Bürosu ve teknik ekip tarafından yürütülen tasfiye bilançosu hazırlama süreci tamamlandı.
Bilançonun Direktörler Kurulu tarafından imzalanmasının ardından konunun Mahkeme’ye dosyalanacağı öğrenildi. Böylelikle ‘borçlular ve alacaklılar’ toplantısı gerçekleştirilecek, borç ispatları ile ilgili prosedür başlatılması için de adım atılacak.
Söz konusu adımların atılmasının ardından yapılacak satışların ardından öncelik sırasına göre alacaklılara ödenmesi süreci başlayacak.

Bu haber toplam 1924 defa okunmuştur
Etiketler : ,