1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gülbahar Ulutan Cinayeti’nde Çıkrıkçı’ya avukat atandı
Gülbahar Ulutan Cinayeti’nde Çıkrıkçı’ya avukat atandı

Gülbahar Ulutan Cinayeti’nde Çıkrıkçı’ya avukat atandı

Gönyeli’de 31 Ekim 2018 tarihinde temizlik yaptığı evde öldürülen Gülbahar Ulutan’ın katili Fatih Çıkrıkçı’ya Lefkoşa Ağır Ceza Mahkeme heyetinin talebi üzerine Barolar Birliği tarafından avukat Cemal Gündüz atandı. 

A+A-

Devrim DEMİR

Temizlik için gittiği evde 13 yerinden bıçaklanarak öldürülen Gülbahar Ulutan’ın katili Fatih Çıkrıkçı’ya avukat atandı.

Geçtiğimiz hafta Ağır Ceza Mahkemesi’nde heyet huzuruna ilk kez çıkan Çıkrıkçı avukatı olmadığını beyan etmişti.

Çıkrıkçı’nın beyanı üzerine, mahkeme başkanı Fadıl Aksun Çıkrıkçı’nın avukatsız olarak davada bulunmasının adalete zarar vereceğine değinerek sanığa avukat tayini için Barolar Birliği Başkanı’nı yetkili kılmıştı.

Barolar Birliği, Fatih Çıkrıkçı’yı savunması için avukat Cemal Gündüz’ü atadı.

6 aydır Merkezi Cezaevinde hükümsüz tutuklu olarak yargılanmayı bekleyen Fatih Çıkrıkçı, “Taammüden adama öldürme” ve “Adam öldürme” suçlarından yargılanacak.

8 Mayıs’ta itham edilecek

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi huzurunda görüşülen dava 8 Mayıs tarihinde yeniden görüşülecek. Sanık Fatih Çıkrıkçı “Taammüden adama öldürme” ve “Adam öldürme” suçlarından itham edilecek.

Neler yaşanmıştı?

Gönyeli’de 31 Ekim tarihinde meydana gelen cinayette, Fatih Çıkrıkçı temizlik için gittiği evde kendisi ile barışmadığı gerekçesi ile Gülbahar Ulutan’ı önce tahta sopa ile dövdüğünü ardından da 13 yerinden bıçaklayarak öldürdüğünü polise itiraf etmişti.

Çıkrıkçı, cinayeti işledikten sonra olay yerinden kaçmış Alayköy’de boş bir çiftlik evinde 2 Kasım tarihinde tespit edilerek tutuklanmıştı.

İşlediği suçu itiraf eden Fatih Çıkrıkçı, Kasım ayından bu yana Merkezi Cezaevinde yargılanmayı bekliyor.

 

 

 

Bu haber toplam 2741 defa okunmuştur
İlgili Haberler