1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Genç: Egosunu tatmin etmek için bize saldırması acizlik
Genç: Egosunu tatmin etmek için bize saldırması acizlik

Genç: Egosunu tatmin etmek için bize saldırması acizlik

Genç, sosyal medya hesabından üzerinden açıklama yaparak, haksız bir şekilde karalama kampanyalarına devam edilmesi halinde ilerleyen dönemde esas sorunlara da bizzat değineceğini söyledi.

A+A-

Bağımsız Milletvekili Mesut Genç, Halkın Partisi’nden 9 ay önce ‘parti içi sorunları’ nedeniyle istifa ettiğini iddia etti, isim vermese de Genel Başkan Özersay’ı ima ederek, “Bunları çok iyi bilip çözümü için kılını kıpırdatmayan zat-ı muhteremin, hem dibe vurmanın ve aldığı seçim mağlubiyetinin hem de yüksek egosunu tatmin etmek amacıyla 9 ay boyunca bizlere saldırması tam bir acizliktir” dedi.

Genç, sosyal medya hesabından üzerinden açıklama yaparak, haksız bir şekilde karalama kampanyalarına devam edilmesi halinde ilerleyen dönemde esas sorunlara da bizzat değineceğini söyledi.

Dönemin HP milletvekilleri; Mesut Genç, Hasan Topal ve Hasan Büyükoğlu, Aralık 2020'de partilerinden istifa etmiş, bu istifanın hemen ardından kurulan UBP-DP-YDP Azınlık Hükümeti'ne de dıştan destek vererek, güven oyu için yeterli sayıya ulaşılmasını sağlamışlardı.

Genç'in sosyal medya paylaşımı


Genç’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: 

“Kısa ve net! Dokuz ay önce siyaseten eski partimle yolumu ayırmamın başlıca nedenleri tamamen yıllardır çözümlerini arayıp çözümü konusunda tek bir adım atılmayan parti içi sorunlardı.

Bunları çok iyi bilip çözümü için kılını kıpırdatmayan zat-ı muhterem hem dibe vurmanın, hem aldığı seçim mağlubiyetinin hem de yüksek egosunu tatmin etmek amacıyla 9 ay boyunca bizlere saldırması tam bir acizliktir.

Bizlerin istifası konusunda istifa ettirildiler ve ayartılmışlar kelimelerini her platformda kullanarak kendilerini haklı çıkarmak ve bizleri suçlu göstermeye çalışmak sadece ve sadece kendilerini tatmin eder.

Bizlere iftira atan zat-ı muhterem arkadaşlar müddei iddialarını ispatlamakla mükelleftirler. İddiasını ispatlayamamak en basit tabirle haysiyetsizliktir.

Haksız bir şekilde karalama kampanyalarına devam ettikleri sürece ilerleyen dönemlerde esas sorunlara da bizzat değineceğim.

Kamuoyuna saygılarımla bildiririm.

Not : Dört yıl boyunca Meclis İç Tüzüğünü ihlal edenlere tek bir kelime etmeyip, İç Tüzük gereği cevap hakkı olmamıza rağmen cevap hakkı verilmemesinden ötürü bu yoldan açıklama ihtiyacına gerek duyulmuştur.”

Bu haber toplam 1301 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler