1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Feci kaza: 1’i çocuk 2 yaralı
Feci kaza: 1’i çocuk 2 yaralı

Feci kaza: 1’i çocuk 2 yaralı

Haspolat Sanayi Yolu Atatürk Caddesi üzerinde, saat 13:40 sıralarında meydana gelen kazada araç sürücüsü İbrahim Tekeboğan ile 8 yaşındaki Filiz Tekeboğan yaralandı. Polis 8 yaşındaki Filiz'in ağır yaralı olduğunu duyurdu...

A+A-

 

Haspolat Sanayi Yolu Atatürk Caddesi üzerinde, tarihinde saat 13:40 sıralarında meydana gelen kazada araç sürücüsü İbrahim Tekeboğan ile 8    yaşındaki Filiz Tekeboğan yaralandı.

Polis, İbrahim Tekeboğan’ın (E-42) yönetimindeki MP 926 plakalı salon araç ile doğu istikametinden batı istikametine doğru seyrettiği sırada yolun solunda bulunan köprü taşına çarptıktan sonra kontrolsüzce savrularak yolun solunda bulunan ağaca çarptığını duyurdu

Kaza sonucu araçta sıkışan araç sürücüsü İbrahim Tekeboğan itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılardı, araçta yolcu olarak bulunan ve yaralanan Filiz Tekeboğan (K-8) ile birlikte kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

8 yaşındaki Filiz ağır yaralı!

Haspolat'ta meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 8 yaşındaki Filiz Tekeboğan LDH yoğun bakım servisinde müşahede altında alınırken kazada yaralanan baba İbrahim Tekeboğan'ın ise tedavisi halen sürüyor.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor…

Bu haber toplam 5438 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler