1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eliz’den bir başarı daha
Eliz’den bir başarı daha

Eliz’den bir başarı daha

Eliz Maloney, İngiltere Tenis Federasyonu’nun düzenlediği 18 Yaş İngiltere Bölgelerarası Takım Yarışları’nda, oynadığı tüm maçları kazanarak yaşadığı Dorset bölgesinin şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

A+A-

 

Telsim’in desteklediği ve eğitimini İngiltere’de sürdüren ülkemizin yıldız tenisçisi Eliz Maloney, İngiltere Tenis Federasyonu’nun düzenlediği 18 Yaş İngiltere Bölgelerarası Takım Yarışları’nda, oynadığı tüm maçları kazanarak yaşadığı Dorset bölgesinin şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.
Ülkemizin başarılı tenisçisi Eliz Maloney, Ingiltere Tenis Federasyonu’nun 1-3 Mart tarihinde, İngiltere’nin Barnstable şehrinde organize ettiği 18 Yaş İngiltere Bölgelerarası Takım Yarışları’na katıldı.
Yılda yalnızca bir kez yapılan 18 Yaş Bölgelerarası turnuvuya, her bölgeden tesbit edilen en iyi altı oyuncu bölgesini temsil etmek üzere turnuvaya davet ediliyor.

Tüm maçlarını kazandı
Henüz 12 yaşında olmasına rağmen 18 yaş grubunda, yaşadığı Dorset bölgesini temsil etmeye davet edilen Eliz, küçük yaşına rağmen oynadığı tüm maçlarını kazanarak Dorset bölgesini en iyi şekilde temsil etti.
Üç gün süren turnuvada Eliz toplam üç tekler ve üç çiftler maçı yaptı. Telsim’in desteklediği yıldız teniscimiz Eliz, ilk kez 18 Yaş kategorisinde yarıştı. Eliz, rakiplerine set vermeden rahat bir şekilde oynadığı tüm maçlarını kazandı.

Maçlar
Başarılı tenisçimiz, ilk maçını Lincolnshire bölgesinden rakibi Dana Kenneally-Forester’a karşı çok rahat bir şekilde 6-0 ve 6-0 bir scorla kazandı. Eliz ikinci maçını Wiltshire bölgesinden Emily Bearne’ye karşı yaptı ve yine çok rahat bir şekilde rakibini 6-0 ve 6-1  yenerek maçı kazanan taraf oldu.
Eliz son maçını Cornwall bölgesini temsil eden Shannon Sandy’e karşı yaptı. Bu maçını da hiç zorlanmadan 6-2 ve 6-2 bir skorla kazanan Eliz, küçük yaşına
rağmen kendisinden yaşça çok büyük oyunculara karşı başarılı bir performans gösterdi. Eliz’in başarısının da katkılarıyla Dorset bölgesi turnuvanın şampiyonu oldu.

Bu haber toplam 1500 defa okunmuştur
Etiketler :