1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Dolu dolu 41 yıl…
Dolu dolu 41 yıl…

Dolu dolu 41 yıl…

Gazetemiz YENİDÜZEN, geride bıraktığı dolu dolu 41 yılı “Sürekli Yenileniyoruz” başlığı ile United Medya Grup tesislerinde kutladı.

A+A-

Gazetemiz YENİDÜZEN, geride bıraktığı dolu dolu 41 yılı “Sürekli Yenileniyoruz” başlığı ile United Medya Grup tesislerinde kutladı.

Gazetenin 41’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle bu yıl özel bir etkinlik düzenlenmedi,  YENİDUZEN ailesi kendi içinde bir kutlama yaptı.
YENİDÜZEN ile ADRES Kıbrıs dergisi çalışanları, yazarları, Kanal Sim ailesi ve Dev-İş yetkilileri ile birlikte

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Genel Sekreter Erdoğan Sorakın ve Mali Sekreter Al Karavezirler de YENİDÜZEN’i bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

YENİDÜZEN’in 41’inci yıl pastasını gazetenin yaşı en küçük emekçileri birlikte kesti.

 

Cenk Mutluyakalı: “YENİDÜZEN’in 41 yılında hiçbir kir yoktur, tertemizdir”


Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni Cenk Mutluyakalı, resepsiyonda yaptığı konuşmada, YENİDÜZEN’in Kıbrıs Türk basınında yaşayan en köklü iki gazetesinden biri olduğunu, geride bıraktığı 41 yılda barış gazeteciliğini hep odağına koyduğunu, hep dayanışmayı ön planda tuttuğunu vurguladı. Mutluyakalı,  bu yıl YENİDÜZEN’in ‘dijital dönüşüm’ sürecini başlattıklarını, ilk adımda web sayfasının yenilendiğini belirterek, “eğer yerimizde durursak çürürüz. YENİDÜZEN tam da çürümüşlüğe isyan eden bir yayındır” dedi.

Mutluyakalı sözlerini, “Ümit ederim, yeni yılda federal bir ülkede barış içinde asıl büyük kutlamamızı yapacağız” diye tamamladı.

Erhürman: “YENİDÜZEN 41 senede yeni bir düzen için mücadeleyi sembolize etti”


Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman ise YENİDÜZEN’in 41 senede her zaman yeni bir düzen arayışını, mücadeleyi sembolize ettiğini, desteklediğin belirterek, “YENİDÜZEN aynı zamanda, bir parti gazetesinin nasıl özerk yönetildiğinin, basın özgürlüğünün simgesidir. YENİDÜZEN’in hem izlenirliği hem de okur kitlesine baktığımız zaman bunu görmek mümkündür” dedi.

Erhürman, şöyle konutu: “Öncellikle tüm YENİDÜZEN emekçilerine, YENİDÜZEN’e gönül verenlere nice 41 seneler demek istiyorum. Bugün sabahleyin gazeteyi gördüğümde, Rezvan Usta’nın söylediklerini okuduktan sonra ne kadar güzel bir isim bulunmuş diye düşündüm. 41 senede hiç eskimedi, daha da hiç eskimeyecek gibi görünüyor. Çünkü ne zaman bu düzen yozlaşmış desek, değişmelidir desek, yeni bir düzen arayışı içine girsek, YENİDÜZEN’in hem ismi hem de içeriği aklımıza geliyor. YENİDÜZEN, 41 senede her zaman yeni bir düzen arayışını, bu mücadeleyi sembolize etti, destekledi. Bundan sonra da öyle olacağına eminim. Ama bu yetmez, gerçekten gelişmelere ayak uydurmak gerekir. Bu konuda da sevgili Cenk Mutluyakalı başta olmak üzere YENİDÜZEN emekçileri üzerlerine düşeni yapıyor. Bunu sevinçle sevgiyle izliyorum çünkü artık yazılı basında bir takım şeyler yapmak, çok da kolay değil. Bunu elektronik ortamda yapmak gerekiyor. YENİDÜZEN de tam zamanında bu adımı atarak, ismindeki ‘yeni’nin gereğini yerine getirdiği girişimler yaptı. Bu girişimi çok mutlulukla izliyorum, eminim emekçilerimiz de üzerlerine düşünleri yerine getirecekler. Çizgimizin doğru olduğundan benim hiç kuşkum yok. Bu doğru çizgide daha çok çalışarak, daha fazla emek harcayarak, daha fazla yaratıcılık ortaya koyarak bugünkünden bile güzel bir gazeteye ulaşacağımızdan eminim.” 

Bu haber toplam 2687 defa okunmuştur
Etiketler :
YENİDÜZEN 41 YIL

YENİDÜZEN 41 YIL

Gazetemiz YENİDÜZEN, geride bıraktığı dolu dolu 41 yılı “Sürekli Yenileniyoruz” başlığı ile United Medya Grup tesislerinde kutladık

İlgili Haberler