1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan’da başkan ve yönetim istifa etti
Doğan’da başkan ve yönetim istifa etti

Doğan’da başkan ve yönetim istifa etti

Doğan Türk Birliği yönetim kurulunun 30 Mayıs 2018 akşamı yapmış olduğu toplantıda almış olduğu karar doğrultusunda Başkan Bayar Piskobulu ve yönetim kurulu istifa kararı aldı.

A+A-

PİSKOBULU GÜVEN TAZELEYECEK… Doğan Türk Birliği’nde Başkan Bayar Piskobulu ve yönetim kurulu istifa ettiğini açıkladı. Yapılan açıklamada Piskobulu ve yönetimi 18 Haziranda yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da yeniden aday olacaklarını açıkladı

Doğan Türk Birliği yönetim kurulunun 30 Mayıs 2018 akşamı yapmış olduğu toplantıda almış olduğu karar doğrultusunda Başkan Bayar Piskobulu ve yönetim kurulu istifa kararı aldı. Kulübün ve camianın menfaatleri için alınan bu karar doğrultusunda 18 Haziran 2018 Pazartesi akşamı saat 20.00’de olağanüstü genel kurul yapılacağı belirtildi.

Açıklamanın devamından Bayar Piskobulu’nun yönetim kurulu ile birlikte yeniden aday olacağı ifade edildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“DTB yönetim kurulunun 30 Mayıs 2018 akşamı yapmış olduğu toplantıda almış olduğu karar doğrultusunda ben ve yönetim kurulum istifa kararı aldık. Kulübün ve camianın menfaatleri için alınan bu karar doğrultusunda 18 Haziran 2018 Pazartesi akşamı saat 20.00’de yapılacak olan olağanüstü genel kurulda tekrar yönetim kurulum ile birlikte aday olduğumu tüm spor camiasına bildirmek istiyorum. Başkan olduğum sürede DTB Spor Kulübüne ben, yönetim kurullarımda bulunan ve yönetici arkadaşlarımla ve çok değerli sponsorlarımız ile camiamıza çok şeyler kattığımıza inanıyorum.

Önümüzdeki süreçte yarım kalmış ve başlatamadığımız tüm projelerimizi hayata geçirip tamamlamak için el birliği ile çalışıp büyük Doğan Türk Birliği Spor Kulübü’ne, camiasına ve ailesine laik olmaya çalışacağız.

Bu sebepten dolayı 18 Haziran 2018 Pazartesi akşamı 20.00’de yapılacak olan olağanüstü genel kurulda tüm üyelerimizi kulüp binamızda görmekten mutlu olacağım.”

Bu haber toplam 1603 defa okunmuştur