1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Dilek gözyaşlarıyla uğurlandı
Dilek gözyaşlarıyla uğurlandı

Dilek gözyaşlarıyla uğurlandı

Lefkoşa Güzelyurt Anayolu’ndaki Türkeli kavşağında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralı olarak hastanede tedavi gören Dilek Yılmaz, önceki gün hayatını kaybetmesinin ardından, dün ailesi ve sevenlerinin gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

A+A-

Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu Türkeli kavşağı yakınlarında 20 Ocak tarihinde meydana gelen ölümlü trafik kazasında ağır yaralı olarak 12 gündür yaşam mücadelesi veren ve önceki akşam hayata gözlerini yuman Dilek Yılmaz, dün Lefkoşa’da sevenlerinin feryatları arasında toprağa verildi.
Dilek Yılmaz, ailesi ve sevenleri tarafından gözyaşları içinde dün Lefkoşa İsmail Safa Camisi’nde kılınan ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Anne ve babasının donuk bakışları arasında toprağa verilen Dilek Yılmaz, tüm ailesi ve sevenlerinin dualarıyla toprağa verildi.

KAZA NASIL OLMUŞTU
Kaza, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nun Türkeli kavşağında 20 Ocak'ta meydana geldi. Kazada, 34 yaşındaki Çiğdem Altınfincan yönetimindeki LF 707 plakalı salon araç, Türkeli kavşağını 400 metre kadar geçtikten sonra direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi sonucu orta refüje girdi.
Araç, çarpmanın etkisiyle yükselerek önce Güzelyurt’tan Lefkoşa’ya doğru seyreden 30 yaşındaki Ayşe Hadımcı Candemir yönetimindeki JU 802 plakalı arabanın tavanına; ardından da yine aynı istikametteki43 yaşındaki Naci Kanatlı’nın kullandığı FZ 284 plakalı aracın sol üst yan kısmına çarparak durabilmişti.
Kazada JU 802 plakalı araçta bulunan İmge Kozok, Figen Arkın ve Ayşe Hadımcı Candemir olay yerinde hayatını kaybetmiş, Dilek Yılmaz ise 12 gün boyunca Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde tedavi görmüştü.

Bu haber toplam 3112 defa okunmuştur
Etiketler :