1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. BU OLMADI CUMA!
BU OLMADI CUMA!

BU OLMADI CUMA!

Çok sevdiği motosikletiyle gitti… Daha çok gençti…

A+A-

Motosiklet tutkusu ile tanınan 27 yaşındaki Cuma Mağusalı motosikletiyle Gönyeli'de geçirdiği trafik kazasında hayata veda etti. Mağusalı, iki aracın karıştığı kazadan sonra 'ağır yaralı' olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Mağusalı'nın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.

GEÇEN YAZ EVLENMİŞTİ… Geçtiğimiz yaz Şerife Mağusalı ile hayatını birleştiren Cuma Mağusalı'nın ölümü ailesi ve sevenlerini şok etti, sosyal medyada üzüntüsünü paylaşanlar olaya inanmak istemedi. Hastaneye akın eden Mağusalı’nın çevresi sinir krizleri geçirdi.

FECİ KAZADA BİR GÖZALTI… Mağusalı’nın hayatını kaybetmesinin ardından HC 735 plakalı araç sürücüsü O. G polis tarafından tutuklandı.  O.G, bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak.


Ayşe GÜLER
Trafik bir can daha aldı… Gönyeli’de dün öğle saatlerinde iki araç ve bir motosikletin karıştığı trafik kazasında, 27 yaşındaki motosiklet sürücüsü Cuma Mağusalı yaşamını yitirdi.
Ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mağusalı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Geçtiğimiz yaz Şerife Mağusalı ile hayatını birleştiren Cuma Mağusa’lının ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.
Mağusalı’nın Polis Genel Müdürlüğü Personel Şube Amiri Hatice Çaluda’nın da damadı olduğu öğrenildi.
Çevresi tarafından sevilen Mağusalı, motor tutkusu ile biliniyordu.
Mağusalı’nın 20 gün önce eşinin nenesi olan Saadet Gümüşok’u da kaybettiği öğrenildi.

Kaza nasıl oldu?
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza; dün saat 14.15 sıralarında yaşandı.
Gönyeli’de Defne Sokak üzerinden Belediye Bulvarı’na dikkatsizce giriş yapan 47 yaşındaki O.G yönetimindeki HC 735 plakalı araç, o esnada bulvar üzerinde Gönyeli’ye doğru seyreden Cuma Mağusalı yönetimindeki MD 014 plakalı motosiklete çarptı.
Çarpma sonucunda savrulan motosiklet, bu sırada Gönyeli’den Lefkoşa’ya doğru gelmekte olan 49 yaşındaki Süleyman Yılmaz yönetimindeki EN 382 plakalı araçla yüz yüze çarpıştı.

Kaza sonrası yol trafiğe kapatıldı…
Feci kaza sonrasında yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.
Olay Yeri İnceleme ekipleri kaza ile ilgili araştırma yaparak, iki araç ve motosikleti fotoğrafladı.
Ekiplerin araştırmasını tamamlamasının ardından yol içerisindeki araç ve motosiklet kenara çekildi, trafik yeniden açıldı.

Hastane: “Vücudunun birçok yerinde kırık ve yara vardı…”
Kazada ağır yaralanan Cuma Mağusalı, ağır yaralı olarak ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Başhekim Dr Ersan Berksel, Mağusalı’nın hastaneye geldiğinde vücudunun birçok yerinde kırık olduğunu ancak hayatta olduğunu söyledi.
YENİDÜZEN’e konuşan Dr Berksel, Mağusalı’nın ameliyathane girmeden tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiğini belirtti.

O.G, bugün mahkemeye çıkarılacak
Mağusalı’nın hayatını kaybetmesinin ardından HC 735 plakalı araç sürücüsü O. G polis tarafından tutuklandı.
O.G, bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak.

Bugün otopsi yapılacak
Gencecik yaşta hayatını kaybeden Mağusalı’nın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için bugün otopsi yapılacağı öğrenildi.
Mağusalı otopsinin ardından defnedilecek.

 

Sevenleri hastaneye akın etti, inanmak istemedi:
'Cuma ne olur uyan, sen ölmedin'

Ölüm haberinin duyulmasının ardından Mağusalı’nın ailesi ve arkadaşları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi önüne akın etti.
Mağusalı’nın ölümü ile ilgili kısa bir süre çelişki yaşandı. Polis Basın Subaylığı ve Hastane Başhekimi Mağusa’lının hayatını kaybettiğini açıklarken, sevenleri de Mağusalı’nın ameliyatta olduğunu ve yaşamını yitirmediğini söyledi.
Ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mağusalı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu haber toplam 8005 defa okunmuştur
İlgili Haberler