1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Bu bir skandaldır, (Özersay) nasıl açıklayacaksın?
“Bu bir skandaldır, (Özersay) nasıl açıklayacaksın?

“Bu bir skandaldır, (Özersay) nasıl açıklayacaksın?

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu karantinasız girişlerle ilgili meclis genel kurulunda konuştu, durumu skandal olarak niteledi.

A+A-

 DP Genel Başkanı Ataoğlu 4'lü koalisyonun bozulmasını hatırlatarak HP başkanı Özersay’a atfen “Hade gel buyur, bugün nasıl sessiz kalacaksın? Hade gel buyur” dedi.

 HP’lilerin her olaya “Biz suçsuzuz, bizim haberimiz yoktur, UBP yaptı” şeklinde yaklaştığını söyleyen Ataoğlu, olanların açıklanmasını istedi.

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu özel uçuşla ilgili meclis genel kurulunda konuştu, durumu skandal olarak niteledi.

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu karantinasız girişlerle ilgili meclis genel kurulunda konuştu, durumu skandal olarak niteledi.

Ataoğlu, hükümet yetkililerinin tutarsız açıklamalarına dikkat çekerek “Maalesef tutarız açıklamaları üzülerek izliyoruz. Maskaralık gibi bir takım hareketleri de izliyoruz” dedi.

Ataoğlu, gelen şahısların ülkeye girişleri ile ilgili Bakanlar Kurulu kararı olup olmadığını sorgulayarak “Bakanlar Kurulu’nda görüşülmüş ve karar alınmışsa neden resmi gazetede yayınlamadınız?” diye sordu.

 

Ataoğlu, 4'lü koalisyonun bozulmasını hatırlatarak HP başkanı Özersay’a atfen “Hade gel buyur, bugün nasıl sessiz kalacaksın? Hade gel buyur” dedi.

HP’lilerin her olaya “Biz suçsuzuz, bizim haberimiz yoktur, UBP yaptı” şeklinde yaklaştığını söyleyen Ataoğlu, yaşananların açıklanmasını istedi.

Karantina mecburiyetinin 1 Temmuz itibariyle kalkacağı kararına işaret eden ve güneyde çalışanların karantina koşuluyla geçişine izin verildiğini anımsatan Ataoğlu, “Türkiye’den özel izinle gelenlerin adaya karantinasız giriş yaptığını” söyledi.

Gelenlerin marina projesi için geldiğinin açıklandığını, öte yandan Lapta Belediye Başkanı’nın böyle bir durumdan bilgisi olmadığını söylediğini anımsatan Ataoğlu, bu durumu skandal olarak niteledi.

Özel izinle gelen vatandaşların VIP’den girdiğini duyduklarını, bu haberlerin hemen ardından Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin, VIP’den değil yan taraftaki başka bir kapıdan çıkış yapıldığını açıkladığını belirtti.

“Ne fark eder?” diye soran Ataoğlu, hükümet üyelerinin konuyla ilgili farklı farklı açıklamalar yaptığını ancak konunun Bakanlar Kurulunda ele alındığının da söylendiğini dile getirerek, “Bakanlar Kurulundan alınan kararı Bakanlar nasıl bilmez” diye sordu.

 “İnsanların akıllarıyla dalga geçtiğinizin farkında mısınız” diye soran Ataoğlu “Bu işin çok mu acelesi vardı? İki hafta sonra gelselerdi. Yatırımcıya karşı değiliz, uygulamaya karşıyız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2008 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler