1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Baraka DEV-İŞ ve KTOEÖS’ı ziyaret etti
Baraka DEV-İŞ ve KTOEÖS’ı ziyaret etti

Baraka DEV-İŞ ve KTOEÖS’ı ziyaret etti

Refikoğlu, dün DEV-İŞ ve KTOEÖS’ı ziyaret ederek, seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu, seçim sürecini ve mücadele perspektiflerini değerlendirdi.

A+A-

 

Baraka, LTB meclis üyesi adayı Merter Refikoğlu, dün DEV-İŞ ve KTOEÖS’ı ziyaret ederek, seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu, seçim sürecini ve mücadele perspektiflerini değerlendirdi.

Dev İş: “Barış ve çözüm güçleri desteklensin”
DEV-İŞ Genel Başkanı Mehmet Seyis, esas olanın UBP ve DP’nin kazanmaması olduğunu ve üyelerine barış ve çözümden yana tercih yapmalarını telkin ettiklerini belirtti. Baraka’nın bu girişimini hoş karşıladıklarını söyleyen Seyis, “Kaç oy alıp almamanın ötesinde bu cesareti göstermeniz çok güzel” şeklinde konuştu.

KTOEÖS: “Baraka çitayı yükseltti”
KTOEÖS’e de bir ziyaret gerçekleştiren Refikoğlu Sendika Genel Başkan’ı Tahir Gökçebel ile görüş alış verişinde bulundu. Gökçebel, LTB’deki yolsuzluklardan ve usulsüzlüklerden hesap sorulması gerektiğini ifade ederek, kendilerinin insanca ve adaletli bir yönetimden taraf olduklarını söyledi ve şunları belirtti: “Temiz bir toplumdan, emekçilerin haklarından, çağdaş bir başkenttin yaratılmasından, toplumun gelişiminden tarafız.”
Baraka’nın LTB Meclis’i adayına başarılar dileyen Gökçebel, ‘Baraka bu adımıyla çitayı biraz daha yükseltti. Umarız ülkemiz demokrasine ivme kazandırmış olursunuz.”

Bu haber toplam 1883 defa okunmuştur