1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. TV buluşması öncesi: Tatar, ANKARA'ya
TV buluşması öncesi: Tatar, ANKARA'ya

TV buluşması öncesi: Tatar, ANKARA'ya

BAŞBAKANLIK, Başbakan Ersin Tatar'ın bu akşam, "Doğu Akdeniz’de ortaya çıkan yeni gelişmeleri değerlendirmek üzere" Ankara’ya gideceğini açıkladı. Tatar "ziyaret" nedeniyle Genç TV'deki programa katılamayacak.

A+A-

Kıbrıs Genç Tv'de bu akşam 6 adayla televizyonda buluşacağını açıklayan Ersin Tatar, aynı saatte Ankara'ya uçuyor. Tatar'ın TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'la görüşeceği açıklandı. Tatar'ın gidişi için Ankara'dan özel uçak gönderildi.

Başbakan Ersin Tatar'ın "Doğu Akdeniz’de ortaya çıkan yeni gelişmeleri değerlendirmek üzere bu akşam Ankara’ya bir çalışma ziyaretinde bulunacağı" iddia edildi.

Açıklama, Başbakanlık tarafından yapıldı.

Başbakanlık'a göre; TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın daveti üzerine gerçekleşecek ziyarette, Covid-19 salgınının getirdiği daralma nedeniyle kamu maliyesinde ortaya çıkan sorunların aşılması, Türkiye ile KKTC arasındaki su boru hattındaki arızanın giderilmesiyle ilgili son durum ve Lefkoşa’da yapımı devam eden Acil Durum Hastanesi inşaatında gelinen aşama da değerlendirilecek.

Ersin Tatar, bir süre önce duyurulan ve 6 adayın bir araya geleceği televizyon programına da "Ankara ziyareti nedeniyle"  katılamayacak. 

Başbakanlık'a göre, Ankara'daki görüşmede ayrıca 1 Ekim tarihinde başlayacak eğitim dönemi için Eğitim Bilişim Ağı (EBA)’nın ülkede kullanılmasına ilişkin süreç de ele alınacak.

TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Başbakan Ersin Tatar arasındaki görüşmenin 20.00’de yapılması planlanıyor.


“Söz verdiğim gibi programda olacağım”

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman bu akşam Genç Tv’de yapılacak programa katılacağını açıkladı.

Açıklama şöyle:

“DOĞRUSU DEMOKRASİ.... Bu akşam saat 20:30'da katılacak diğer adaylarla birlikte söz verdiğim gibi Genç Tv'de sevgili Mustafa Alkan'ın programında olacağım.”

Bu haber toplam 4442 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler