1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit’ten hükümete suçlama
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit’ten hükümete suçlama

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit’ten hükümete suçlama

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ülkede grev ve eylem yapmayan sektör kalmadığını savundu.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ülkede grev ve eylem yapmayan sektör kalmadığını, onlarca sendika ile örgütün dün genel grev ve eylemde olduğunu, ancak Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ile hükümetin ülkede sanki de her şey ‘tamammış’ gibi hareket ederek açıklamalarda bulunduğunu savundu.

Özyiğit, bu durumun halktan koptuklarının en somut göstergesi olduğunu belirterek, hükümet ile Başbakan’ın ülkedeki kaotik durumun farkında olmadıklarını, toplumun ve sektörlerin yaşadığı sıkıntıları önemsemez bir halde olduklarını kaydetti.

Hükümetin göreve geldiği günden itibaren, hükümet programına uymadığını, verdiği sözleri tutmadığını öne süren Özyiğit, “Muhalefette oldukları dönemde örgütlerle birlikte eylem yapan CTP ve DP’li yetkililer ile Sn. Yorgancıoğlu şimdi eylemlere duyarsız kalmakta, hatta Sn. Başbakan eylemlerin basit olaylar için yapıldığını söylemektedir. Dün örgütlerle birlikte benzeri eylemlere katılan Başbakan’ın bugün bu eylemleri basit olarak nitelemesi kabul edilebilir değildir” ifadelerini kullandı. YD

Bu haber toplam 1211 defa okunmuştur