1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Satır ve zincirle kavga!
Satır ve zincirle kavga!

Satır ve zincirle kavga!

Arapköy’de Tarsan çiftliği içerisinde bulunan işçi lojmanında önceki gün çalışanlar arasında çıkan kavgada zincir ve satırlar konuştu. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı

A+A-

Levent ÖZDAĞ

Arapköy’de Tarsan çiftliği içerisinde bulunan işçi lojmanında önceki gün çalışanlar arasında çıkan kavgada zincir ve satırlar konuştu. 22 yaşındaki P.L’nni zincirle, 35 yaşındaki H.A’ya saldırdığı, H.A’nın da satırla P.L’yi yaraladığı iddia edildi. Olay sonrası Her iki zanlı tutuklanarak dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.  Nöbetçi Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi, huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, İddia Makamı adına Savcı ve zanlılar şahsen hazır bulundu. Savcı, meseleyle ilgili olarak Girne Polis Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Ali Uzun’u mahkemeye tanık olarak dinletti.

Satırla saldırıdı
Ali Uzun, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili olguları aktardı. Uzun, 16 Temmuz gecesi Arapköy’de Tarsan çiftliğinde saat 23:30 sularında zanlılar P.L. ve H.A. (arasında çıkan kavgada, P.L’nin tasarrufunda bulundurduğu 68 cm uzunluğundaki zincir ile H.A.’nın kafasına vurarak ciddi bir şekilde darp ettiğini söyledi. Bunun üzerine zanlı H.A’nın da tasarrufunda bulundurduğu satır ile P.L.’yi sağ bilek kısmından yaraladığını anlatan polis, zanlı H.A. tutuklanırken, P.L’nin ise Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yapılan tedavisinden sonra müşahede altına alındığını açıkladı.

3 gün tutukluluk
Ali Uzun, olayla ilgili olarak her iki zanlının da alkolün etkisiyle kavga ettiklerinin tespit edildiğini belirterek, tahkikatın henüz yeni başladığını dolayısıyla 3 günlük tutukluluk talep etti. Tutukluluk talebi üzerine zanlılar, alkollü olduklarını bu nedenle davanın geri çekilmesini Mahkemeye aktardı.
Yargıç Alev Ulunay ise huzurunda yapılan beyanları değerlendirerek, zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 2481 defa okunmuştur