1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şartlı onay verdiler
Şartlı onay verdiler

Şartlı onay verdiler

Çetinkaya’nın önde gelenleri dün gerçekleştirdikleri toplantıyla Eylül ayında yapılması planlanan Kıbrıs Rallisi’nin yine Taksim Sahası’ndan geçme olasılığını görüştü

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Çetinkaya Türk Spor Kulübü dün akşam üzeri Eylül ayında yapılması planlanan Kıbrıs Rallisi ile ilgili Taksim Sahası’nın kullanımı hakkında bir toplantı gerçekleştirdi. Kulübün önde gelenlerinin yer aldığı toplantıda geçtiğimiz yıl yapılan rallide Taksim Sahası’nın kullanılması ile birlikte yaşanan süreç ve bu yıl yapılması planlanan rallide sahanın kullanılması halinde takınılacak tavır ele alındı.

Komite kuruldu
Saat 19.30’da başlayan toplantıya kulübün ileri gelenleri ilgi gösterdi. Toplantının başında eski başkanlardan ve eski Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu başkanı Hasan Macila, katılımcılara geçtiğimiz yılki ralli hakkında bilgiler verdi. Reklam konusunda yaşanan gelişmeler ve kulübe ralliden neden gelir kalmadığı hakkında bilgi veren Macila, üyelerin sorularını yanıtladı.
Toplantında daha sonra üyeler söz alarak bu yıl yapılması planlanan rallide olası Taksim Sahası’nın kullanımı halinde takınılacak tavır hakkında görüşler aktarıldı. Toplantı sonunda sarı kırmızılılar bu konu ile ilgili bir komite kurulması kararı üretti. Komitede Erdener Uysal, Ali Kösezade ve Mehmet Tatar yer alırken, yarışın yeniden Taksim Sahası’ndan geçmesi halinde komite ile KKTOK’un reklam gelirleri ile ilgili resmi anlaşma yapması kararı üretildi.

Sınırlar içindeki reklam hakları istenecek
Rallinin yapılması halinde Çetinkaya kendi sınırları içerisinde yer alan bölümdeki reklam haklarının tamamını isteyecek. Olumsuz bir gelişme olması halinde rallinin bu güzergahtan geçmesine izin verilmeyecek. Geçtiğimiz yıl Eylül ayında düzenlenen Kıbrıs Rallisi’nde Taksim Sahası kullanılırken, zemin düzeltilecek sözü verilmesine rağmen düzeltilmemiş ve Çetinkaya sezon sonuna kadar sahasından yararlanamamıştı.

Bu haber toplam 1264 defa okunmuştur