1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Osman başkan ve ekibi çağdaş projeler için onay istedi
Osman başkan ve ekibi çağdaş projeler için onay istedi

Osman başkan ve ekibi çağdaş projeler için onay istedi

Değirmenlik Belediye Başkanı ve CTP-BG Değirmenlik Belediye Başkan adayı Osman Işısal ve meclis üyesi adayları bölgelerinde bildiri dağıtarak yeni dönem projelerini halkla paylaştı.

A+A-


Değirmenlik Belediye Başkanı ve CTP-BG Değirmenlik Belediye Başkan adayı Osman Işısal ve meclis üyesi adayları Zerin Ceral, Taksim Karavezirler, Mehmet Hüdaverdioğlu, Ahmet Çavuş Mustafa Görgül, Mustafa Uygun, Mahmut Aydın, Ahmet Dilekkaya, Muhiddin Miralay, Abdullah Demirer ve Tahir Irız bölgelerinde bildiri dağıtarak yeni dönem projelerini halkla paylaştı. “Belediyecilik kaynak işi, yaratmak bizim işimiz” vizyonuyla yola çıkan ekip, yeni dönem için hazırladıkları yenilikçi projeler ile halktan tam not aldı.

YENİ PROJELERLE HALKA ÇAĞDAŞ HİZMET

Halkın hizmetine sunulacak yeni belediye binası, çok amaçlı sosyal aktivite merkezi (SAM), hayvan barınağı, spor salonu Mesarya Arena, Değirmenlik-Gökhan yoluna yapılacak olan bisiklet yolu ve yeni çevre düzenlemeleriyle 29 Haziran’da yapılacak olan yerel yönetim seçimlerine, halka yakışır çağdaş hizmetlerle girecek olan Osman Işısal, bundan önceki dönemlerde de Değirmenlik Belediyesi adına birçok başarılı projeye imzasını attı.

Bu haber toplam 1479 defa okunmuştur