1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG’de gözler Lefke maçında
MTG’de gözler Lefke maçında

MTG’de gözler Lefke maçında

Mağusa Türk Gücü’nde gözler önümüzdeki hafta oynanacak Lefke maçına çevrildi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in 7’nci haftasında Bostancı Bağcıl’a deplasmanda mağlup olan Mağusa Türk Gücü’nde ortaya konulan kötü futbol moralleri bozarken gözler önümüzdeki hafta oynanacak Lefke maçına çevrildi.
Lefke maçında kötü futbolun devam etmesi halinde MTG yönetimi bir takım kararlar almayı planlıyor. Geçtiğimiz akşam bir toplantı gerçekleştiren yönetim kurulu, Bostancı Bağcıl maçında sergilenen kötü futbolu ele aldı. Takımda futbolcu maaşları açısından herhangi bir sıkıntı olmaması sonrası ortaya konulan futbolun değerlendirildiği toplantıda Lefke karşısında bu oyunun devam etmesi halinde maaş ve prim sisteminde değişikliğe gitme düşüncesinin olduğu öğrenildi.

Oraloğlu’na tam destek
Mağusa Türk Gücü teknik direktörü Ali Oraloğlu ile yapılan görüşme ile teknik adama destek veren yönetim kurulu, kendilerinin görevde olduğu süre zarfında Oraloğlu’nun arkasında olacakları görüşünü iletti. Öte yandan B.Bağcıl mağlubiyeti sonrası başkan Şükrü Şemmedi’nin de oyundan memnun olmadığı, takımın her antrenmanını yakından takip eden Şemmedi’nin antrenmanları izlemediği öğrenildi.

Bu haber toplam 1384 defa okunmuştur