1. HABERLER

  2. SPOR

  3. McBride ayağının tozuyla WNBA’de
McBride ayağının tozuyla WNBA’de

McBride ayağının tozuyla WNBA’de

WNBA'de Phoenix Mercury; Brittney Griner ve Diana Taurasi'nin performanslarıyla San Antonio Stars'ı deplasmanda 78-72 yenerken YDÜ’de forma giydikten sonra ABD’ye dönen Kayla McBride iyi oyunu ev sahibini kurtarmadı.

A+A-

WNBA'de Phoenix Mercury; Brittney Griner ve Diana Taurasi'nin performanslarıyla San Antonio Stars'ı deplasmanda 78-72 yenerken YDÜ’de forma giydikten sonra ABD’ye dönen Kayla McBride iyi oyunu ev sahibini kurtarmadı. Karşılaşmayı 6.400 kişi izledi. Griner 20 sayı, 13 ribaund, 4 blok, 2 asist, 2 top çalma ile oynadı ve üst üste ikinci kez double double yaptı. Diana Taurasi 17 sayı, Danielle Robinson 12 sayı, Leilani Mitchell 14 sayıyla oynadı.

YDÜ'nün şampiyonluğunda önemli rol aldıktan sonra Amerika'ya uçan ve dinlenmeden San Antonio forması giyen Kayla McBride 14 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile WNBA sezonuna iyi başladı. Isabella Harrison 16 sayıyla çift hanelere ulaşan diğer isim oldu. Sezonu Galatasaray'da geçiren Moriah Jefferson dizindeki sakatlık nedeniyle oynamadı.

 

Tiffany ve Pondexter karşı karşıya

Öte yandan WNBA'de Atlanta Dream deplasmanda Chicago Sky karşısında 91-83 galip geldi. YDÜ’nün eski oyuncusu Tiffany Hayes ve Girne Üniversitesi’nde forma giydikten sonra ABD’ye dönen Cappie Pondexter’ı karşı karşıya getiren maçta gülen Hayes oldu. Tiffany Hayes 23 sayı, 6 ribaund, 5 asist, Layshia Clarendon 18 sayı, 6 ribaund, 7 asist, Damiris Dantas 16 sayı,4 ribaund, Bria Holmes 12 sayı, 4 asist, 2 top çalma, Elizabeth Williams 11 sayı, 11 ribaundla Atlanta'da öne çıkan isimler oldu. Chicago'da ise Cappie Pondexter 22 sayı, 7 asist, Tamara Young 18 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 4 top çalma, Jesica Breland 12 sayı, 7 ribaund üretti.

 

Parker bu kez kaçırmadı

WNBA'de Los Angeles Sparks sahasındaki maçta Washington Mystics'i 99-89 yendi.

Yakın Doğu Üniversitesi ile oynadıkları final serisinden sonra Amerika'ya uçan ve Sparks formasıyla ilk maçına çıkan Fenerbahçeli Candace Parker 18 sayı, 8 ribaund, 5 asistle iyi başlangıç yaptı. KBL final serisinin son maçında fark 1 sayı iken 2 saniye kala iki kritik serbest atış kaçıran Parker ikinci çeyrekte 2 serbest atış kullandı ve 2'sini de sayıya çevirdi.

Bu haber toplam 2046 defa okunmuştur
Etiketler :