1. HABERLER

  2. SPOR

  3. LİG’E DOĞRU TAKIMLARIMIZ…
LİG’E DOĞRU TAKIMLARIMIZ…

LİG’E DOĞRU TAKIMLARIMIZ…

Bağcıl toparlanma sürecinde... Gönyeli’nin hedefi belli... Ülkü Yurdu’nda her şey yolunda

A+A-


Bağcıl toparlanma sürecinde
 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig ekibi Bostancı Bağcıl, hafta içinde peş peşe gelen haberlerle sarsıldı. Yeşil beyazlılarda ilk olarak Sabri, Raif ve Erdinç Börekçi’nin ayrılmasıyla birlikte teknik direktör Mehmet Solkanat’ın da Bağcıl kariyerini erken noktaladı. YENİDÜZEN, hafta içinde yaşananların ardından Bağcıl antrenmanına giderek çalışmaları yerinde takip etti. Yeşil beyazlılar, Mehmet solkanat’ın takımdan ayrılmasının ardından şu anda yardımcı antrenörlerle birlikte çalışmalarına devam ediyor. Hafta içinde Bostancı ekibi açısından iyi haberler de gündeme geldi. Serdarlı’nın başarılı oyuncuları Ali Küçükoğlu ve İsmet Paşa’yla anlaşmaya vardıklarını söyleyen Başkan Hasan Besim, bu oyuncuların idmanlara da katıldıklarını ifade etti. Besim, bu oyuncular dışında 2-3 tane daha Süper Lig ayarında oyuncu alacaklarını, ondan sonra bir teknik adama teklif yapacaklarını sözlerine ekledi.

Gönyeli’nin hedefi belli

Süper Lig’de geçen sezon sadece bir galibiyet alarak küme düşmekten kurtulamayan Gönyeli, yeni sezon çalışmalarına nihayet başladı. Kırmızı beyazlı ekip, yaşanan bazı sıkıntılarından dolayı sezonu biraz geç açsa da, çalışmalar yoğunluk kazandı. Takımın bu sezon teknik direktörlüğünü geçen sezon Gönyeli’nin A2 takımını çalıştıran Mehmet Öksüzoğlu yapıyor. Teknik direktör Mehmet Öksüzoğlu YENİDÜZEN’e takımda yaşanan son gelişmeleri aktardı. Öksüzoğlu, bazı takımların olduğu gibi kendilerinin de sezonu sıkıntılarla açtıklarını ancak, bu hafta itibariyle bu sıkıntıların büyük bir kısmının çözüldüğünü söyledi. Öksüzoğlu, geçen yılki takımdan sadece kaleci Kemal Bağbal’ın ayrıldığını, takımın korunduğunu ve 14 Eylül’de açılacak Kiralık Transfer Dönemi’nde bazı transferlerinin olabileceğini belirtti. Mehmet Öksüzoğlu, daha önceden anlaşmaya vardıkları Göçmenköy’lü Hasret ve Kemal Uzunoğlu’yla işin sadece imzaya kaldığını ifade etti. Bu iki futbolcu dışında Evrim Belge’yle de anlaşmaya varıldığının bilgisini veren teknik direktör Mehmet Öksüzoğlu, Gönyeli’nin bu sezon ki hedefinin orta sıralar olduğunu yineledi.

Ülkü Yurdu’nda her şey yolunda

Birinci Lig’in güçlü ekibi Baf Ülkü Yurdu’nda hedefler büyük olduğundan yoğun bir çalışma temposu var. Haftanın 6 gününü idmanlar yaparak geçiren kırmızı yeşilliler, Süper Lig’e terfi etmeyi hedefliyor. Takımın teknik patronu Derviş Kolcu YENİDÜZEN’in sorularını yanıtladı. Derviş Kolcu, sezonu açtıkları günden bu yana yoğun bir çalışma programı yaptıklarını, bunun neticesinde takımın lige şu anda hazır duruma geldiğini söyledi. Kolcu, hazırlıkların sezon açılana kadar devam edeceğini, bugün Ozanköy’le kendi tesislerinde hazırlık karşılaşması yapacaklarını belirtti. Hazırlık karşılaşmalarının Salı günü Gönyeli’yle, 28-30 Ağustos tarihleri arasında Görneç’in yapacağı turnuvaya da katılacaklarını ve bu maçlarla birlikte takımdaki eksiklikleri göreceklerini kaydetti. Genç teknik adam, basında çıkan kaleci arayışlarının kesinlikle yalan olduğuna vurgu yaparak, hem Gültekin, hem de Emre’nin çok çalıştığını sözlerine ekledi. Rum futbolcu konusuna da değinen Derviş Kolcu, bu konunun sadece bir sohbet esnasında konuşulduğunu, bu konuyla ilgili bir somut gelişme olmadığını ve olmayacağını dile getirdi. Baf Ülkü Yurdu, 1-4 Eylül tarihleri arasında Malpas Otel’de bir de kamp yapacak.

Bu haber toplam 1863 defa okunmuştur