1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Küçük Ege yaşam mücadelesi veriyor
Küçük Ege yaşam mücadelesi veriyor

Küçük Ege yaşam mücadelesi veriyor

Mağusa'da dikkatsizliği sonucu 8 yaşındaki çocuğa arabasıyla çarparak ağır yaralanmasına neden olmakla suçlanan M.T dün mahkemeye çıkarıldı...

A+A-

Gamze BAYKUR

Mağusa'da önceki gün dikkatsizliği sonucu yol kenarında bulunan 8 yaşındaki Ege Gök isimli çocuğa aracıyla çarpan ve ağır yaralanmasına neden olan zanlı M.T dün Mağusa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı M.T tahkikat maksatları bakımından poliste 2 gün süreyle tutuklu kalacak. Küçük çocuk ise yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Yoğun bakımda uyutuluyor...
Meselenin tahkikat memur Hakkı Yeniçeri, zanlı M.T’un 15 Temmuz tarihinde İnanç sokakta yönetimindeki HL 093 plakalı aracı ile seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu yolun kenarında bulunan 8 yaşındaki Ege Gök'e çarptığını açıkladı. Küçük çocuğun 6 kaburga ile 1 köprücük kemiğinin kırıldığını ve akciğerinde kanama olduğunu belirten Yeniçeri, Gök'ün durumunun kritik olduğunu ve yoğun bakımda uyutulduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Yeniçeri, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı M.T’nin tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1431 defa okunmuştur