1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İbrahim’e Turkcell desteği
İbrahim’e Turkcell desteği

İbrahim’e Turkcell desteği

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın yıldız oyuncusu İbrahim Yavuz’da heyecan ve moral yüksek seviyede.

A+A-

 

Türkiye Tekerlekli Sandalye Milli Takımı’nın 5 Temmuz’da başlayacak Dünya Şampiyonası öncesi yapacağı  10 günlük son hazırlık kampına da çağrılan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın yıldız oyuncusu İbrahim Yavuz’da heyecan ve moral yüksek seviyede.
Türkiye Milli Takım formasıyla bir Dünya Şampiyonası’na katılmanın onurunu yaşayan Tekerlekli Sandalye Basketbolu’nun genç yıldızı İbrahim, 6 yıldır formasını gururla taşıdığı Kuzey Kıbrıs Turkcell’e giderek Genel Müdür Aybars Karaatmaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Karaatmaca: “İbrahim ile gurur duyduk”
10 günlük kamp için İstanbul’a oradan da Dünya Şampiyonası için Güney Kore’ye gidecek olan İbrahim Yavuz’u sıcak samimi duygularla karşılayan Karaatmaca, Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi olarak İbrahim’in başarısı ile bir kez daha gurur duyduklarını belirterek, katılacağı ilk dünya kupasında milli basketbolcuya üstün başarı dileklerinde bulundu. “Bizler Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak engelli camiası ve onun bağrından çıkan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na 6 yıldır destek vermekten büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. Sizleri kendimizden, ailemizden biri olarak görüyoruz. Böylesine başarılar elde edildiğinde de mutluluğumuz katlanıyor” diyen Karaatmaca, ülke tanıtımına da ayrı bir değer katacak Dünya Şampiyonası öncesi İbrahim’e  Kuzey Kıbrıs Turkcell adına özel bir de armağan takdim etti.
Keyifle dolu ziyaret ortamına Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Barış ve Kurumsal İletişim Uzmanları da katıldılar.

İbrahim teşekkür etti
Tekerlekli Sandalye Basketbolu’nun yıldız skoreri İbrahim, veda anı öncesinde yaptığı duygusal konuşmada, dünyada yeni tanınmaya başlayan Tekerlekli Sandalye Basketbolu’nda bir yerlere gelmesinde Kuzey Kıbrıs Turkcell’in büyük katkıları bulunduğunu, tüm camia olarak kendisine ve takım arkadaşlarına gösterdikleri sıcak samimi ilginin yerini hiçbirşeyin dolduramayacağını vurguladı.

Bu haber toplam 1259 defa okunmuştur