1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Değirmenlik'te bıçaklama
Değirmenlik'te bıçaklama

Değirmenlik'te bıçaklama

 Değirmenlik’te 14 yaşındaki bir genç, babası ile kavga etmekte olan bir adamı bıçakladı.

A+A-

Polisten verilen bilgiye göre, dün Değirmenlik’te, isminin baş harfleri H.Ş.(E-34) ve Ş.O.(E-33) olan iki kişi, kavga ettikleri esnada, H.Ş’nin 14 yaşındaki oğlu Ş.O. babasının zarar göreceği endişesiyle babasıyla kavga eden kişiyi karın bölgesinden bıçakladı.

Yaralı şahsın, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedaviye müteakip Kalp Damar Cerrahisi Servisinde müşahede altına alındığı, hayati tehlikesi bulunmadığı kaydedildi. H.Ş ve oğlu tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

LEFKOŞA’DA KAVGA… ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI

Lefkoşa’da dün gece, Sakarya Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda, isminin baş harfleri K.D.(E-33) ile M.H.(E-63) ve B.H.(K-53) olan şahıslar arasında kavga yaşandı. Kavgada M.H., K.D.’nin ikametgahının kapısını kırdı, K.D. de M.H.’nin yüzüne yumruk vurarak burnunu kırdı.

Bahse konu şahıslar tutuklandı.

GAZİMAĞUSA’DA KAVGA

Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde dün, kendisini dövdüğü gerekçesiyle isminin baş harfleri Ö.N.K. (E-23) olan şahıs, iki akrabası ve henüz kimlikleri tespit edilemeyen yaklaşık on kişi ile birlikte, demir ve ahşap sopalarla, A.E.’yi ciddi şekilde darp etti, el serçe parmağının kırılmasına neden oldu.

Ö.N.K.’nün tutuklandığı, diğer şahısların ise arandığı belirtildi.

Yapılan soruşturmada, 19 Mayıs’ta Gazimağusa’da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde A.E.(E-32) ve H.Ş.’nin, henüz kimlikleri tespit edilemeyen 4 erkek şahıs ile birlikte, annesine küfür ettiği gerekçesiyle, Ö.N.K’yi ciddi şekilde darp ettiği tespit edildi. A.E. tutuklandı diğer şahıslar ise aranıyor.

KÜÇÜKERENKÖY’DE YANGIN

Küçükerenköy - Girne Anayolu üzerinde, Küçükerenköy civarında, yüksek gerilim hatlarının şiddetli rüzgar nedeni koparak yere düşmesi neticesinde yangın çıktı.

Yangında yaklaşık 20 dönüm alan içerisinde bulunan maki bitki örtüsü, 10 adet harnup ağacı tamamen, 10 adet zeytin ağacı ise kısmen yandı.

VADİLİ AĞILLAR BÖLGESİNDE 250 DÖNÜM BİÇİLMEMİŞ ARPA YANDI

Vadili Ağıllar Bölgesinin arka kısmında bulunan çöplük alanın, muhtemelen meçhul şahıs/lar tarafından ateşe verildiği, rüzgarın etkisiyle yayılan yangında yaklaşık 250 dönümlük arazi içerisinde bulunan kuru otlar ile çeşitli şahıslara ait toplam 250 dönüm biçilmemiş arpa ve 100 dönüm anız yandığı belirtilid.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 3374 defa okunmuştur