1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’dan gövde gösterisi
Çetinkaya’dan gövde gösterisi

Çetinkaya’dan gövde gösterisi

GAÜ Çetinkaya yeni sezon kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden GAÜ Çetinkaya Yalova’dan Erdinç Börekçi, Serkan Önet ve Muammer Tip ile Yenicami’den İbrahim Çıdamlı’yı renklerine bağladı. Sarı kırmızılı ekip Zahra Burcu’nda bulunan kulüp lokalinde düzenlediği imza töreni ile transferlerine imza attırdı.

GAÜ Çetinkaya Yalova’dan Erdinç Börekçi, Serkan Önet ve Muammer Tip’i bonservisli olarak renklerine katarken Yenicami’den İbrahim Çıdamlı’yı kiralık olarak transfer etti.

 

Vehbi: “Hocamızın listesinde yer alan 4 oyuncuyu kadromuza kattık”

Çetinkaya’nın Zahra Burcu’nda yer alan kulüp lokalinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Asım Vehbi, yapılan transferlerin önümüzdeki sezon hazırlıkları çerçevesinde önemli bir köşe başı olduğunu, teknik direktör Turan Altay’ın listesinde yer alan 4 futbolcuyu kadrolarına kattıklarını dile getirdi.

 

“Birkaç kulüp ülke futbolunun değerini altı boş bir şekilde yukarılara çekti”

Kadrolarını yavaş yavaş şekillendirmeye başladıklarını belirten GAÜ Çetinkaya başkanı Asım Vehbi, “GAÜ Çetinkaya’da her zaman hedef üst sıralar, başarı ve şampiyonluklardır. Geçtiğimiz yıl istediğimiz gibi olmadı. Bu yıl telafi etme amacındayız. Son zamanlarda futbolla ilgili ilginç gelişmeler olurken birkaç kulüp futbolun değerini altı boş bir şekilde yukarılara çekti. Umarım ülke futbolumuz kaosa sürüklenmez. Biz kendi gerçeklerimiz çerçevesinde yapabileceklerimizi yapacağız. Yeni transferlerimize hoşgeldiniz diyorum, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Eko ve Sherman kadroda tutulacak

Kadrolarına katmayı planladıkları kaleci konusunda çalışmaların devam ettiğini belirten Asım Vehbi, 3 yabancı oyuncu kontenjanı ile ilgili açıklamalarda da bulundu. Vehbi, geçtiğimiz yıllarda Çetinkaya forması giyen Barine Eko ve geride bıraktığımız sezonun ikinci devresinde Dumlupınar’da görev yapan Kpah Sherman’ın üç yabancından ikisini oluşturacağını, Eko’nun 25 Haziran’da, Sherman’ın da Temmuz ayı başında adaya geleceğini kaydetti. Vehbi, bir diğer yabancının mevcut oyuncuları olan Faye’nin olduğunu ancak kaleci transferine göre alternatiflerin değerlendireceğini sözlerine ekledi.

 

“Milli takımımıza başarılar diliyorum”

Pazar günü başlayacak olan CONIFA Euro 2017 ile ilgili konuşan GAÜ Çetinkaya başkanı Asım Vehbi, “Pazar gününden itibaren ülkemizde bir futbol şenliği olacak. Kıbrıslı Türk gençler ve sporcular çok fazla yurt dışı temas imkanı bulamıyorlar ancak böyle kısıtlı da olsa bir dış temas yapılacak. Milli takımımıza başarılar diler, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

 

“Şevko Çetinkaya’nın yükselişinde önemli bir isimdi”

Çetinkaya’nın tarihinde önemli oyunculardan biri olan Şevki Özbay’ın (Kaleci Şevko) vefatı ile ilgili de konuşan Vehbi, “Efsane Çetinkaya’nın efsane olmasında önemli payı olan bir ismi, kaleci Şevko’yu kaybettik. Kendisine rahmet, ailesine sabır diliyorum. Pakkos Şildi sürecinde Çetinkaya’ya yükseliş döneminde çok önemli katkıları oldu, çok önemli bir isimdi” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından oyuncular kendilerini Çetinkaya oyuncusu yapan imzayı attı.

Bu haber toplam 2429 defa okunmuştur