1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya’dan 2+1 önerisi
Çetinkaya’dan 2+1 önerisi

Çetinkaya’dan 2+1 önerisi

Çetinkaya’da henüz başkan adayı çıkmazken mevcut başkan Cemal Bulutoğluları aday çıkmaması halinde kendisinin devam edebileceğini, borçlanarak değil borçsuz şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.

A+A-

Necmi Belge
Süper Lig kulüplerinden Çetinkaya’da genel kurul yaklaşırken, henüz başkan adayı yok. Konu ile ilgili olarak, YeniDüzen’in sorularını yanıtlayan Çetinkaya Başkanı Cemal Bulutoğluları ayrıca gündem ile ilgili soruları yanıtladı.
Başkan Bulutoğluları, olağan genel kurulun Temmuz ayının ilk haftasında olmasına rağmen, henüz herhangi bir adayın çıkmadığını, kimsenin ilgilenmediğini söyledi. Çetinkaya tüzüğü gereği başkan adaylarının , 48 saat önce başvurma hakkı olduğunu ifade eden Bulutoğluları bir başkan adayı çıkmasını umut ettiğini belirtti.
Kendisinin başkanlığa devam etmesi halinde, bunun yeniden şampiyonluk yaşamak için olacağını dile getiren Bulutoğluları kendi söylemiyle Çetinkaya’ya başkan olmak isteyen kişilerin şampiyonluğu düşünerek aday olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Bulutoğluları “Borçsuz şampiyonluk hedefliyoruz”
Başkan adayı çıkmazsa, kendisin yola devam edebileceğini düşünerek, şimdiden sponsor bulma çalışmalarına başladığını söyleyen Bulutoğluları borçlanarak bir şampiyonluk istemediklerini, borçuz bir şampiyonluk hedeflediklerini vurguladı.  
Kadro konusunda sıkıntı çekmediklerini ifade eden Bulutoğluları, ellerinde yaklaşık 40 tane futbolcu bulunduğunu ve bunların büyük bir kısmının kiralık olarak, başka kulüplerde yer aldıklarını söyledi. Bu nedenle kadroyu oluştururken, bunların içinden en iyi olanları takımda tutarak, yeni bir kadro kuracaklarını, kaynak bulma açısından gerekirse bazı futbolcuları satabileceklerini belirten Bulutoğluları, kulübün fazla bir borcu olmadığını açıkladı.

“Yabancı konusunda 2+1 önerisi sunacağız”
Yabancı futbolcu konusunda sıkıntıları olmadığını, ellerinde Sherman, Cedric ve Batshi gibi üç kaliteli futbolcu olduğunu ifade eden Bulutoğluları, bu futbolcuları oynatabilmek için, bugünkü Futbol Federasyonu Genel Kurulu’na bir çok kulübün de destek verdiği 2+1 konusunda bir önerge vereceklerini açıkladı.
Transferde sadece, eski futbolcuları Borga ile bir defans oyuncusu alarak  transferi bitireceklerini ifade eden Bulutoğluları, kaleci Hasan Piro ile devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1407 defa okunmuştur