1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Binatlı rahat kazandı: 3-1
Binatlı rahat kazandı: 3-1

Binatlı rahat kazandı: 3-1

Karşılaşmayı 3-1 kazanan sarı yeşilliler 15 puana yükselirken, galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

A+A-

 

Stat: Güzelyurt Zafer Stadı
Hakemler: Osman Küçük, Hasan Gök, Hüseyin Özkan
Binatlı: Yunus Yeşilırmak, Okan Kibar, Sertaç, Ayhan Dumancı, Salih Düzbeyaz (Dk.37 Hasip Uluhan), Reşat Erkıvanç (Dk.67 Burç), Berkem, Kemal Uçaner, Ömer Gül, Hüseyin Sarro, Yasin Doğan (Dk.80 Necip)
Dumlupınar: Oğuzhan, Hikmet, Anıl, Mehmet, İltaç, Hakan (Dk.73 Görkem), Mustafa, Hüseyin, Rifat, Turgut, Hasan
Goller:  Dk.61 Kemal Uçaner, Dk.66 Ömer Gül, Dk.84 Hüseyin Sarro (Binatlı)- Dk.63 Turgut (Dumlupınar)
Sarı Kartlar: Yasin, Ömer Gül, Hüseyin Sarro (Binatlı) - Mehmet, Hakan, Mustafa, Rifat, Arif (Dumlupınar)

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig’in 6’ncı haftasında Binatlı, Dumlupınar’ı konuk etti. Karşılaşmayı 3-1 kazanan sarı yeşilliler 15 puana yükselirken, galibiyet serisini 3 maça çıkardı.
48’inci dakika, Berkem ceza sahası dışından şansının denemek istedi ancak, top farklı bir şekilde dışarıya gitti.
61’inci dakika, sağ taraftan ceza alanına doğru giren Ömer, Kemal Uçaner’e verdi. Kemal düzgün bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.
63’üncü dakika, Binatlı’nın bulduğu golden sonra biraz toparlanan Dumlupınar, Turgut’un golüyle beraberliği yakaladı. Yaşanan karambolda Turgut boş pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kaldı vuruşunda ise top ağlarla buluştu.
66’ncı dakika, Kemal Uçaner sol taraftan ceza sahasına orta yaptı. Arka direkte boşta kalan Ömer Gül, uçarak kafa vuruşunu yaptı ve Binatlı’yı bir kez daha öne geçirdi.
84’üncü dakika, Hüseyin Sarro’ya savunma arkasına süper bir pas geldi. Hüseyin Sarro rakibi Mehmet’i pozisyonda saf dışı bırakarak kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yerden düzgün bir vuruş yapan Hüseyin, Binatlı’yı rahatlattıran golü kaydetti.
86’ncı dakika, Dumlupınar futbolcusu Görkem Binatlı ceza alanında düşürüldü ve hakem Osman Küçük hiç düşünmeden penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanmak için topun başına geçen Arif penaltıyı kaçırdı.

Bu haber toplam 1393 defa okunmuştur