1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Barutcu dördüncü oldu
Barutcu dördüncü oldu

Barutcu dördüncü oldu

Rusya’nın Sochi bölgesinde Yusuf Yönlüer anısına düzenlenen Uluslararası Tenis Turnuvası tamamlandı

A+A-

Rusya’nın Sochi bölgesinde bulunan Adler Tenis Akademisi tarafından düzenlenen Uluslararası Yusuf Yönlüer Tenis Turnuvası’nda yer alan Özay Barutcu turnuvayı dördüncü tamamlama başarısı gösterdi.
Bu yıl ödenek yetersizliği nedeni ile Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’na bağlı sporcular turnuvaya katılamazken, federasyon ile akademi arasındaki ilişkilerin kesintiye uğramaması adına federasyon başkanı Saffet Barutcu’nun kızı ve aynı zamanda Yusuf Yönlüer’in sporcularından Özay Barutcu turnuvada yer aldı. Ülkemizde ve Türkiye’de olduğu kadar 2006 yılından bu yana Rusya’daki Adler Tenis Akademisi’ndeki turnuvalarda sporcuları ile birlikte yer alan Yusuf Yönlüer’in vefatı, akademi yetkililerini de derinden üzdü. Bu doğrutluda bu yıl düzenlenen turnuvaya “Uluslararası Yusuf Yönlüer Tenis Turnuvası” adı verildi.

Barutcu zorlu rakiplerle karşılaştı
28 Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında Rusya’nın Sochi bölgesinde bulunan Adler Tenis Akademisi’nde gerçekleştirilen” Uluslararası Yusuf Yönlüer Tenis Turnuvası”nda yer alan Özay Barutcu başarılı bir turnuva performans sergiledi.
Yarı finalden itibaren çok güçlü raketlerle mücadele eden Özay Barutcu, yarı finalde turnuvayı kazanan sporcuya karşı kaybetti. Turnuvaya dün oynanan final ve üçüncülük maçları ile devam edildi.

İlgi odağı oldu
Üçüncülük maçına iyi başlayan Özay Barutcu ilk seti kazanmasına rağmen rakibinin güçlü fiziksel kapasitesi karşısında maçı 3 sette kaybederek turnuvayı 4’üncü sırada tamamladı.
Turnuvadaki performansı ve Yusuf Yönlüer’in sporcusu olarak turnuvaya katılması ile çok duygusal bir turnuva geçiren Barutcu, tüm sporcuların ilgi odağı oldu. Turnuva düzenlenecek ödül töreni ile tamamlanacak.

Bu haber toplam 1255 defa okunmuştur