1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “A takımın politikası ile bizimki uyuşmuyor”
“A takımın politikası ile bizimki uyuşmuyor”

“A takımın politikası ile bizimki uyuşmuyor”

Yenicami Akademisi’nin antrenörü Emre Perçinci görevi bıraktığını açıkladı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Liglerimizde son dönemlerde yetişen başarılı antrenörler arasında yer alan Emre Perçinci, Yenicami A2 takımındaki görevinden ayrılma kararı aldı. Yenicami’de uzun yıllar futbol oynadıktan sonra akademi içerisinde yer alan ve burada U15 ve A2 şampiyonlukları yaşayan Perçinci, “A” takım politikası ile akademinin politikasının uyuşmadığı gerekçesi ile görevini bıraktı.

Perçinci “5 yıllık projenin sonunda bazı beklentilerimiz vardı”
Görevi bırakmasıyla ilgili olarak YENİDÜZEN’e konuşan genç çalıştırıcı, “Akademimizdeki süreç 5 yıllık bir projeydi. Bu projenin sonunda bazı beklentilerimiz vardı ancak kulüpten akademi ile ilgili hiçbir talep olmadı.” dedi. A takıma ayılan bütçenin 20’de 1’i ile böylesine büyük bir akademiyi yönlendirdiklerini aktaran Perçinci, “Maalesef A takımın politikası ile bizim akademimizin hedefleri uyuşmuyor. Bu şartlar altında da daha fazla burada kalmanın bir anlamı yok.” dedi.

“Tekliflere açığım”
Bundan sonra antrenörlük kariyerine devam edeceğini kaydeden Emre Perçinci, görüştüğü başka takımların da olduğunu ve önümüzdeki sezon şartlarda anlaşması halinde liglerde yer alan bir “A” takımı çalıştıracağını söyledi. Perçinci ayrıca, uzun vadeli altyapı projesi olan kulüplerin kendisiyle çalışmak istemesi halinde kendisinin kuracağı ekiple bu teklifi düşünebileceğini ifade ederek, mantıklı projelere her zaman açık olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 1158 defa okunmuştur