1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Dayanışma gecesi, kenetlenmenin miladı olacak”
 “Dayanışma gecesi, kenetlenmenin miladı olacak”

“Dayanışma gecesi, kenetlenmenin miladı olacak”

GAÜ-Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanı Vehbi, 17 Eylül “Dayanışma Gecesi” için mesaj yayınladı

A+A-

 

GAÜ-Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanı Asım Vehbi, 17 Eylül’de gerçekleştirilecek olan “Dayanışma Gecesi” ile ilgili olarak yazılı mesaj yayınladı.
Vehbi mesajında; “Bilindiği üzere, Kıbrıs Türk Futbol tarihinde çok önemli bir misyona ve yere sahip olan efsane kulüp Çetinkaya Türk Spor Kulübü, uzun bir süreden beridir içinde bulunduğu idari, mali ve sportif sıkıntıların aşılabilmesi, efsane kulübün yeniden özlenen güçlü yapısına kavuşturulması için Girne Amerikan Üniversitesi ile 10 yıllığına bir çözüm ortaklığı gerçekleştirilmiştir.
Yaşanan tüm sıkıntıların geride kalması ve en önemlisi camianın yeniden birlik ve beraberlik içerisinde GAÜ-Çetinkaya Türk Spor Kulübü çatısı altında yeniden kenetlenmesi için Yönetim Kurulumuz ile canla başla çalışmaktayız.
17 Eylül akşamı, GAÜ-Çetinkaya Türk Spor Kulübü tesislerinde gerçekleştireceğimiz “Dayanışma Gecesi” işte bu birlik ve beraberliğin, camia ile kulübün yeniden kenetleneceği günlerin miladı olacaktır” dedi.
GAÜ- Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanı Asım Vehbi, yayınladığı yazılı mesajında, kimseye özel olarak davet göndermediklerini, başkan ve yönetim kurulu üyeleri aracılığı ile ismini yazdıran tüm dostların geceye katılabileceklerini de belirtti.

Önemli bir proje açıklanacak
Vehbi gecede, 2015-2016 futbol sezonu ile ilgili olarak takımın ve kulübün durumu ve hedefleri ile ilgili olarak bilgilerin paylaşılacağını belirterek, çok önemli bir projenin de geceye katılacak olan misafirlerle paylaşılacağının da bilgisini verdi.
“GAÜ-Çetinkaya Kulübümüz için çok önemli olan bir projeyi sonuçlandırdık. Bu projeyi de “Dayanışma Gecesi’ne” katılacak olan misafirlerimizle de paylaşacağız” diyen Vehbi, özlenen efsane GAÜ-Çetinkaya’nın dönüşüne herkesin şahitlik edeceği geceye tüm dost ve arkadaşların katılımını beklediğini de sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1725 defa okunmuştur