1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Zorlamayın, hükümeti kuramadıysanız görevi iade edin”
“Zorlamayın, hükümeti kuramadıysanız görevi iade edin”

“Zorlamayın, hükümeti kuramadıysanız görevi iade edin”

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, hükümet çalışmalarının tamamlanmadığına işaret ederek “havanda su dövüldüğünü” iddia etti.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, hükümet çalışmalarının tamamlanmadığına işaret ederek “havanda su dövüldüğünü” iddia etti.

Özyiğit, kurulması planlanan olası azınlık hükümeti konusundaki girişimleri eleştirerek “Çoğunluk sahibi partiler belli. Zorlamayın. Kuramazsanız iade edin” diye konuştu. Ülkede çok ciddi sorunlar olduğunu söyleyen Özyiğit, hükümetsiz kutlama yapıldığını anlattı “Bir de 37. Yıldönümünü kutluyorsunuz” dedi.

KKTC’nin 37. Yıl kutlamalarında yapılan açıklamalarına dikkat çekerek “Türkiye Crans Montana'dan sonra yeni bir rota çizdi. O rotaya uygun bir cumhurbaşkanı seçildi” dedi.

“Maraş’ta bir şov yapıldı” diyen Özyiğit, Maraş'ta yapılan açıklamalarda Rumlara iade konusunda “bedelleri ödenmek suretiyle” cümlesinin kullanıldığına dikkat çekti. Özyiğit, Maraş konusunun uluslararası hukuk kapsamında değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Özyiğit, Ersin Tatar’ın pandemi hastanesi açılışında yaptığı açıklamalarına sert tepki göstererek “Yazıklar olsun” dedi. Yerel örgütlerin hazırladığı projelerin Tatar tarafından dikkate alınmadığını ifade eden Özyiğit, “Tek kelime ile yazıklar olsun” dedi.

Bu haber toplam 1651 defa okunmuştur
İlgili Haberler