1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. "Zor koşullarda çalışan tüm hekimlerimize teşekkür ederim"
"Zor koşullarda çalışan tüm hekimlerimize teşekkür ederim"

"Zor koşullarda çalışan tüm hekimlerimize teşekkür ederim"

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman; "Bu zor koşullarda, ciddi risk altında, bir yandan halkımızı aralıksız biçimde bilgilendirmek, diğer yandan da hastaları tedavi etmek için cansiparane çaba içinde olan tüm hekimlerimize yürekten teşekkür ederim"

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, her yıl 14 Mart'ta kutlanılan Tıp Bayramı'nın son günlerde hem dünyada, hem de ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı bu yıl kutlanılamadığını belirterek, bu zor koşullarda, risk altında çalışan tüm hekimlere teşekkürlerini iletti. 

Erhürman'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle;

"Bu yıl 14 Mart'ı Tıp Bayramı olarak kutlamak maalesef mümkün olmadı. O nedenle belki de bu günü bir bayram günü olarak değil, bir teşekkür günü olarak değerlendirmek gerekiyor. Bu zor koşullarda, ciddi risk altında, bir yandan halkımızı aralıksız biçimde bilgilendirmek, diğer yandan da hastaları tedavi etmek için cansiparane çaba içinde olan tüm hekimlerimize yürekten teşekkür ederim."


Tatar: "Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın hizmetleri görmezden gelinemez" 

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı, Başbakan Ersin Tatar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başbakan Tatar, mesajında şunları kaydetti:

“Öncelikle bu yıl tüm dünyada baş gösteren Coranavirüsü salgınıyla mücadelede başarıyla, özverili bir şekilde hizmet veren tüm doktor ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını candan duygularla kutlar bir kez daha sağlımıza katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederim

Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın yaptıklarını görmezden gelmek mümkün değildir.
Coronavirüs salgını da göstermiştir ki sağlık çalışanları bir ülke ve halkı için çok büyük öneme ve değere sahiptir.
Bizler bu bilinçle hareket ediyor, tüm olanaklarımızı sağlık çalışanlarımızın halkımıza en iyi hizmeti vermeleri için seferber etme gayreti içinde bulunuyoruz.

İnanıyorum ve güveniyorum ki, Devletimizin tüm birimlerinin yapacakları çalışmalar, halkımızın sağduyusu, sağlık çalışanlarımızın çok değerli hizmetleri ile içinde bulunduğumuz olağanüstü dönemi en az sıkıntı ile aşmayı başaracağız.

İnşallah önümüzdeki Tıp Bayramlarını çok daha güzel koşullarda kutlayacak, sağlıkta daha ileri gitmek için ne yapmamız gerektiğini konuşma, değerlendirme fırsatı bulacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha halk sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına hizmet veren değerli doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”


Pilli: "Sağlığın ayakta kalması için en büyük unsur sağlık çalışanlarımızdır"

Sağlık Bakanı Ali Pilli, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak, “Sağlığın ayakta kalması için en büyük unsur sağlık çalışanlarımızdır” dedi. 

Sağlık Bakanı Pilli yayımladığı mesajda, tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüsü salgını ile mücadele ettikleri bu dönemde kuşkusuz en büyük destekçi ve güvenceleri olan tüm doktorların ve sağlık çalışanlarının özveri ile topluma hizmet vermeye devam ettiğini vurguladı.

Pilli, hastanede yaşanan talihsiz yangının ardından yine sağlık çalışanlarıyla bu zor süreci atlattıklarını ve yaraları sarmaya devam ettiklerini kaydetti.

Sağlık alanındaki hizmetlerin aksamadan devam etmesi, sağlık çalışanlarının memnuniyeti ve halkın en iyi hizmeti her koşulda alması için Sağlık Bakanlığı olarak sağlık çalışanlarından aldıkları destekle gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Pilli, şöyle devam etti:

“Bilmenizi isterim ki, toplum sağlığı bizim en büyük önceliğimizdir. Sağlık hizmetleri aralıksız olarak devam etmektedir. Sağlığın ayakta kalması için ise en büyük unsur sağlık çalışanlarımızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle zaman mefhumu olmaksızın fedakarca insanların sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen  her türlü çabayı esirgemeyen, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.”

Bu haber toplam 2474 defa okunmuştur