1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Yolsuzluğa karşı mücadelemiz teklemeyecek”
“Yolsuzluğa karşı mücadelemiz teklemeyecek”

“Yolsuzluğa karşı mücadelemiz teklemeyecek”

Özersay, Başsavcı Vekili ile bugün bir araya geldiğini belirterek, hem ‘yolsuzluk’ dosyalarının Meclis’e nasıl gönderileceğini, hem de diğer dosyaların akıbetinin ne şekilde takip edilebileceği konusunda istişarede bulunduğunu söyledi.

A+A-

Başbakan Yardımcısı, Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Başsavcı Vekili ile bugün bir araya geldiğini belirterek, hem ‘yolsuzluk’ dosyalarının Meclis’e nasıl gönderileceğini, hem de diğer dosyaların akıbetinin ne şekilde takip edilebileceği konusunda istişarede bulunduğunu söyledi.

Özersay, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ün mal beyanı ve banka hesaplarıyla ile ilgili dosyayı takip eden Başsavcı Yardımcısı Ergül Kızılokgil’in geçirdiği rahatsızlığı da işaret ederek, “Merak edenler için söyleyeyim, hasta olanlara geçmiş olsun, ama birilerinin kalbi tam da bugünlerde tekledi diye bizim yolsuzluğa karşı mücadelemiz teklemeyecek” dedi.

Özersay’ın sosyal medya üzerinde yaptığı açıklaması şöyle: “Merak edenler için söyleyeyim: Hasta olanlara geçmiş olsun, ama birilerinin kalbi tam da bugünlerde tekledi diye bizim yolsuzluğa karşı mücadelemiz TEKLEMEYECEK! Bu sabah itibariyle Anayasamıza göre hukuk danışmanımız olan Başsavcı Vekili’ni Bakanlığa davet ederek görüştüm ve bilgi istedim. Hem dosyaların nasıl ve ne şekilde Meclis’e gönderileceğini, hem de diğer dosyaların akıbetini ne şekilde takip edeceğimizi kendisiyle istişare ettim. Bu mücadele sonuna kadar #devam edecek. Anayasa Madde: 158/3”

Bu haber toplam 1683 defa okunmuştur